Libnet.ro
UNICEF

07:00

Energia electrica pe piata din Romania este azi cea mai ieftina din regiune

România Liberă România Liberă,
Energia electrica pe piata din Romania este azi cea mai ieftina din regiune

Romania are, luni, cea mai ieftina piata spot de energie electrica din regiune, pe fondul productiei. continuă pe România Liberă

PE PIATA DIN ROMANIA: Energia electrica - cea mai ieftina din regiune

Tara noastra are, luni, cea mai ieftina piata spot de energie electrica din regiune, pe fondul productiei mari de energie hidro, potrivit datelor Transelectrica si OPCOM.

Apusul noii bule imobiliare din Romania este aproape

O stire recenta de la Agerpres ne arata ca noua bula imobiliara, umflata la noi dupa criza de la sfarsitul deceniului trecut cu ajutorul programului Prima Casa, este aproape de final.

Romania are, luni, cea mai ieftina energie electrica din regiune

Romania are, luni, cea mai ieftina piata spot de energie electrica din regiune, pe fondul productiei mari de energie hidro, potrivit datelor Transelectrica si OPCOM, analizate de AGERPRES.

O femeie celebra de afaceri din Romania, condamnata la inchisoare cu executare

Gabriela Ciuburciu, patroana societatii Vascar, unul dintre principalii jucatori de pe piata mezelurilor din Romania, a fost condamnata la inchisoare intr-un dosar de coruptie. Ea este acuzata ca a.

Tarile cu cei mai puturosi adolescenti. Da, si Romania este in top, alaturi de Yemen, Pakistan sau Libia (FOTO)

Desi baietii cu varste intre 11-17 ani, din Romania, fac mai multa miscaredecat in urma cu 18 ani, adolescentele din Romania sunt printre cele mai lenese atunci cand vine vorba de exercitii fizice,.

Alegeri Prezidentiale 2019, turul 2: la ce ora se deschid sectiile de votare din Romania

Alegerile Prezidentiale 2019, cele la finalul carora vom afla cine este seful statului pentru urmatorii cinci ani de zile, se desfasoara si duminica, 24 noiembrie. Sectiile de votare din tara pentru Alegerile Prezidentiale 2019- turul 2, se deschid duminica, la ora 07:00 si se vor inchide la ora 21:00. Al doilea tur al alegerilor in .

Carmen Tanase, decizie radicala! Vrea sa plece din Romania. Unde planuieste indragita actrita sa se stabileasca

Indragita actrita a facut un anunt care in mod clar ii va lua pe fanii sai prin surprindere. Carmen Tanase vrea sa paraseasca tara si a dat de inteles ca isi va face cat de curand bagajele si va emigra din Romania. Vestea e una total neasteptata si a venit din partea vedetei si in .

CTP, furios pe tinerii din Romania: Nu le e rusine? Scrisoare catre cei intre 18 si 49 de ani

Cristian Tudor Popescu a avut un mesaj foarte dur, la adresa tinerilor din Romania, care nu au mers sa isi exercite dreptul la vot, in primul tur al alegerilor prezidentiale. Deoarece sectiile de votare pentru turul al doilea, de duminica, pe 24 noiembrie 2019, se vor inchide, peste doar cateva ore, la 21:00, gazetarul i-a .

Modificari in legea educatiei! Ce va fi interzis cu desavarsire in scolile din Romania

Inca de la Revolutia din 1989, sistemul de invatamant romanesc a fost ca in transee. Modificari in legea educatiei. Ce va fi interzis cu desavarsire in scolile din Romania? Modificari in legea educatiei. Ce va fi interzis in scolile din Romania? De la Revolutia din 1989, sistemul de invatamant romanesc a fost intr-un continuu proces .

Premierul Orban, consultari cu Asociatia Comunelor din Romania: Rectificarea bugetului va avea criterii obiective de alocare a resurselor catre comunitatile locale

Premierul Ludovic Orban s-a intalnit, luni,cu reprezentantii Asociatiei Comunelor din Romania. Principalele teme de discutie au vizatactivitatea administratiei publice locale. in perspectiva.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )