Libnet.ro
UNICEF

17:30

Engie Romania suspenda temporar activitatea tuturor centrelor de relatii cu clientii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Engie Romania suspenda temporar activitatea tuturor centrelor de relatii cu clientii

Furnizorul si distribuitorul de gaze si energie Engie Romania a anuntat, duminica, decizia de a suspenda temporar, incepand cu 16 martie, activitatea din centrele de relatii cu clientii din toate judetele in care are operatiuni, in contextul masurilor de prevenire a raspandirii Covid-19 si in conformitate cu deciziile autoritatilor. continuă pe Ziarul Bursa

ENGIE Romania suspenda temporar activitatea tuturor centrelor de relatii cu clientii, din 16 martie

ENGIE Romania a luat decizia de a suspenda temporar, incepand cu data de 16 martie, activitatea din centrele de relatii cu clientii din toate judetele in care are operatiuni, in contextul masurilor de prevenire a raspandirii COVID-19 si in conformitate.

Engie, ENEL si CEZ si-au suspendat activitatea centrelor de relatii cu clientii din cauza COVID-19

ENGIE Romania si Distrigaz Sud Retele au luat decizia duminica de a suspenda temporar, incepand cu data de 16 martie, activitatea din centrele de relatii cu clientii din toate judetele in care are operatiuni, in contextul masurilor de prevenire a raspandirii COVID-19 si in conformitate cu deciziile autoritatilor. Zilele trecute, au luat o astfel de decizie si companiile ENEL Romania si CEZ Vanzare si Distributie Oltenia. Vezi cum poate fi luata legatura cu aceste companii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )