Libnet.ro
UNICEF

14:15

E.ON a programat pentru acest an investitii de 450 milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
E.ON a programat pentru acest an investitii de 450 milioane lei

Grupul energetic german E. ON pregateste investitii de peste 450 milioane lei in acest an in Romania, cele mai mari de la intrarea pe piata noastra, si urmeaza sa instaleze 370. 000 de contoare inteligente pana in 2020, a anuntat marti grupul. continuă pe Ziarul Bursa

E.ON a bugetat pentru acest an investitii de peste 450 milioane de lei, cele mai mari de la intrarea pe piata din Romania

Investitiile realizate de companiile E. ON din Romania au insumat anul trecut circa 438 milioane de lei 97 milioane de euro), fiind destinate cu precadere pentru finantarea lucrarilor de reabilitare si modernizare a retelelor de distributie a gazelor naturale si energiei electrice.

E.ON a bugetat investitii de peste 450 milioane de lei

Investitiile realizate de companiile E. ON din tara noastra au insumat anul trecut circa 438 milioane de lei 97 milioane de euro), fiind destinate cu precadere pentru finantarea lucrarilor de reabilitare si modernizare a retelelor de distributie a gazelor naturale si energiei electrice, potrivit unui comunicat de presa.

Autoritatea Aeronautica Civila estimeaza venituri de 58,8 milioane lei in 2017

Autoritatea Aeronautica Civila din tara noastra AACR) estimeaza pentru acest an venituri totale de 58,8 milioane lei si cheltuieli de 57,3 milioane lei, in conditiile in care numai cheltuielile cu personalul ajung la 41,7 milioane lei, un salariat castigand lunar circa 2. 500 de euro, in medie, reiese din bugetul de veniuri si cheltuieli publicat in dezbatere pe site-ul Ministerului Transporturilor.

Cupru Min SA estimeaza un profit brut de 4,6 milioane lei

Bugetul de venituri si cheltuieli al societatii care activeaza pe piata exploatarii si prelucrarii resurselor de cupru a fost aprobat deja de Guvern. Acesta prevede venituri totale de 163 milioane lei in 2017, mai mari cu 24 milioane lei fata de 2016, majorare datorata cresterii productiei fizice de concentrat de cupru cu 8%.

Complexul Energetic Oltenia raporteaza profit brut de 260 milioane lei, in 5 luni

Cifra de afaceri a Complexului Energetic Oltenia a crescut cu aproximativ 30% in primele cinci luni ale acestui an, fata de perioada similara a anului trecut, iar profitul brut a fost de 260 milioane de lei, fata de pierderi de 20 milioane de lei in aceeasi perioada a anului trecut, potrivit unui comunicat al companiei.

Constanta: Cum cheltuie o asociatie sportiva 7,7 milioane lei din bani publici

Peste 90% din suma primita de la contribuabili se aloca pentru salariile sportivilor si antrenorilor de la Asociatia Handbal Club Dobrogea Sud.

Actionarii AAGES au obtinut 5,55 milioane lei, pe un pachet de 15% din companie

Un grup de actionari AAGES Targu Mures au obtinut 5,55 milioane de lei, pe un pachet de 15% din companie, in oferta publica, incheiata cu succes vineri, la numai doua zile de la demararea sa, conform datelor comunicate Bursei de Valori Bucuresti.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )