Libnet.ro
UNICEF

16:00

Epidemia de coronavirus din ultimele doua luni vs. carnagiul de pe soselele romanesti din ultimii 30 de ani

Adevărul Adevărul,
Epidemia de coronavirus din ultimele doua luni vs. carnagiul de pe soselele romanesti din ultimii 30 de ani

Scriam, nu demult, ca Romania este o tara campioana la un clasament sumbru: numarul victimelor accidentelor rutiere din Uniunea Europeana. continuă pe Adevărul

Spania. Cel mai mic bilant al contaminarilor zilnice cu noul coronavirus din ultimele doua luni

Numarul zilnic al contaminarilor cu noul coronavirus in Spania a atins marti cel scazut nivel din ultimele doua luni, a anuntat Ministerul spaniol al Sanatatii, relateaza Reuters.

Italia a raportat cel mai mic numar de infectari din ultimele doua luni

Autoritatile italiene au raportat luni seara 744 de cazuri noi de Covid-19 si 179 de decese inregist.

Sondaj BestJobs: Doi din trei angajati romani au reusit sa puna bani deoparte in ultimele doua luni

Dupa doua luni de stare de urgenta, 63% dintre angajatii romani care au raspuns la un sondaj realizat de platforma de recrutare BestJobs spun ca au reusit sa puna bani deoparte in aceasta perioada, iar cei mai multi nu intentioneaza sa renunte la acest.

Angajati romani, in greva foamei pe un vas de croaziera blocat de doua luni: Abia ma mai pot ridica din pat dimineata

15 romani, angajati ai companiei Royal Caribbean pe vasul Navigator of the Seas, au intrat in greva foamei joi, din disperare pentru ca sefii nu le permit sa se intoarca acasa. Ei sunt blocati de aproape doua luni la bordul navei de croaziera.

Coronavirus in lume: Nou bilant zilnic record in Rusia Spania raporteaza cel mai mic numar de cazuri din ultimele 2 luni

Numarul de cazuri de coronavirus din lume a depasit 4,2 milioane, iar cel al deceselor asociate cu Covid-19 a ajuns la peste 284. 000, in conditiile in care 1,5 milioane de pacienti au fost declarati vindecati, potrivit centralizarii de pe Worldometers. -----------22:43 Costurile carantinei cresc inegalitatile dintre generatii. Tinerii vor plati factura economica22:18 Olanda raporteaza cel mai scazut bilant zilnic de decese, 16, din ultimele doua luni21:57 Boris Johnson: Autoritatile trebuie sa fie pregatite pentru scenariul in care nu va exista vaccin21. 32 Crestere abrupta a numarului de decese in Franta.

Sarmizegetusa Regia isi deschide portile pentru vizitatori, dupa doua luni in care accesul a fost oprit

Sarmizegetusa Regia isi va redeschide portile pentru vizitatori, dupa doua luni in care accesul acestora in situl UNESCO a fost oprit.

Franta: 70 de decese cauzate de Covid-19 in ultimele 24 de ore. Este cel mai mic bilant zilnic dupa aproape doua luni

Autoritatile franceze au anuntat ca in ultimele 24 de ore s-au inregistrat 70 de decese cauzate de coronavirus, totalul victimelor Covid-19 in Franta ajungand la 26.

Productia de autoturisme in Romania, scadere cu peste 62% din cauza pandemiei de coronavirus

Pandemia de coronavirus a afectat puternic si industria auto din Romania. Din cauza faptului ca au avut inchise fabricile timp de mai multe saptamani, Dacia si Ford au inregistrat o scadere masiva a productiei in ultimele doua luni.

Digi24: Ce s-a intamplat intr-un mall inchis timp de doua luni din cauza coronavirusului. Angajatii au fost ingroziti cand s-au intors la munca

Un centru comercial din Malaezia a intrat in curatenie generala pe 12 mai, dupa ce a fost invadat de mucegai in perioada in care a fost inchis din cauza coronavirusului.

Castelul Corvinilor isi redeschide portile dupa doua luni. Se afla in santier, dar va putea fi vizitat

Castelul Corvinilor va fi redeschis pentru vizitare odata cu iesirea Romaniei din Starea de Urgenta, insa turistii trebuie sa fie precauti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )