Libnet.ro
UNICEF

16:45

Epidemia de coronavirus se raspandeste rapid in satul Ramnicelu. Boala a ajuns si printre angajatii primariei

Adevărul Adevărul,
Epidemia de coronavirus se raspandeste rapid in satul Ramnicelu. Boala a ajuns si printre angajatii primariei

Buzaul inregistreaza un nou val de imbolnaviri cu COVID-19, 16 cazuri fiind confirmate intr-o singura zi. Cei mai multi sunt din satul Ramnicelu, unde focarul a fost izolat la sfarsitul saptamanii trecute. ingrijorator este ca multi dintre pacienti sunt angajati ai unor magazine sau functionari ai primariei locale. continuă pe Adevărul

Trei cazuri noi de COVID-19, confirmate in satul Ramnicelu

Conform noilor date transmise de Directia de Sanatate Publica, numarul total de cazuri confirmate cu Coronavirus la nivelul judetului Buzau a ajuns la 67. Ultimii trei pacienti sunt din satul Ramnicelu, localitate aflata deja in carantina.

VIDEO Satul Ramnicelu din judetul Buzau a intrat in carantina. Localitatea este inconjurata de jandarmi si politisti

Dupa ce a fost depistat un focar de coronavirus, autoritatile buzoiene au instituit carantina in satul Ramnicelu, din comuna buzoiana cu acelasi nume, unde locuiesc aproximativ 3. 000 de oameni. De la ora 4. 00, in zori, efective impresionante de politisti si jandarmi au format filtre pe drumurile care leaga satul de celelalte localitati vecine si patruleaza permanent in jurul satului Ramnicelu.

VIDEO Care sunt restrictiile din satul Ramnicelu si rutele de ocolire a localitatii plasate in carantina

La mai putin de o saptamana dupa carantinarea unui cartier din municipiul Buzau, autoritatile au izolat vineri noaptea satul Ramnicelu, de langa Ramnicu Sarat, dupa ce reprezentantii DSP au depistat un focar la o familie formata din sapte membri. Masura izolarii satului fost luata dupa ce un numar mare de localnici, contactii celor sapte bolnavi, au refuzat testarile si izolarea la domiciliu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )