Libnet.ro
UNICEF

23:15

Epidemie de gripa in Romania! Bilantul a ajuns la 68 de morti

Antena3 Antena3,
Epidemie de gripa in Romania! Bilantul a ajuns la 68 de morti

O femeie de 58 de ani din Galati, care avea si alte probleme medicale si nu fusese vaccinata, a murit din cauza gripei la un spital din oras. Numarul deceselor ajunge astfel la 68. Femeia a murit in noaptea de. continuă pe Antena3

Epidemie de gripa in Romania! Bilantul a ajuns la 61 de morti

Numarul deceselor cauzate de virusul gripal a crescut la 61. Ultimele trei victime sunt barbati cu varste cuprinse intre 40 si 60 de ani, nevaccinati. - Barbat in varsta de 60 de ani, din judetul Iasi, co.

Epidemie de gripa in Romania. inca doua persoane au murit de gripa. Care sunt diferentele intre raceala si gripa

Gripa a mai produs doua decese, numarul mortilor ajungand la 56, potrivit ultimelor statistici publicate de Institutul National de Sanatate Publica INSP). in Romania a fost constatata epidemia de gripa, dupa ce tara noastra a inregistrat trei saptamani la rand un numar de cazuri peste cel asteptat de specialisti.

UPDATE Epidemie de gripa in Romania. 57 de persoane au murit de gripa. Care sunt diferentele intre raceala si gripa

Gripa a mai produs trei decese, numarul mortilor ajungand la 57, potrivit ultimelor statistici publicate de Institutul National de Sanatate Publica INSP). in Romania a fost constatata epidemia de gripa, dupa ce tara noastra a inregistrat trei saptamani la rand un numar de cazuri peste cel asteptat de specialisti.

E OFICIAL: EPIDEMIE de GRIPA in Romania! Ministerul Sanatatii: Vaccinarea e solutia pentru prevenirea imbolnavirilor. Copiii sa evite colectivitatile, inclusiv mall-urile (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, miercuri dimineata, ca a fost inregistrata o a treia saptamana epidemica, ceea ce inseamna ca in Romania exista epidemie de gripa. Pintea a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )