Libnet.ro
UNICEF

09:15

Epidemiologul Anthony Fauci: Descoperirea unui vaccin pentru COVID este posibila pana in octombrie

B1 B1,
Epidemiologul Anthony Fauci: Descoperirea unui vaccin pentru COVID este posibila pana in octombrie

Este posibil sa avem un virus impotriva noului coronavirus in octombrie, a declarat Anthony Fauci, celebrul medic epidemiolog care il consiliaza pe Donald Trump. Aceasta descoperire medicala l-ar putea ajuta pe pr. continuă pe B1

HBO va filma un serial despre cursa mondiala pentru obtinerea unui vaccin impotriva COVID-19

Canalul de televiziune american HBO, care a produs seriale de succes precum Game of Thrones si Chernobyl, se pregateste sa filmeze un serial in format limitat despre cursa mondiala pentru obtinerea unui vaccin impotriva COVID-19.

HBO va produce un serial despre cursa mondiala pentru obtinerea unui vaccin impotriva COVID-19

Canalul de televiziune american HBO se pregateste sa filmeze un serial in format limitat despre cursa mondiala pentru obtinerea unui vaccin impotriva COVID-19, care va fi o adaptare a cartii The First Shot, ce inca nu a fost publicata.

Covid-19: Suedia dezvaluie date promitatoare si crede ca va aduce rapid virusul sub control Ce spune epidemiologul sef despre Romania

In timp ce alte tari se confrunta cu noi focare de coronavirus, cele mai recente cifre ale Suediei privind Covid-19 sugereaza ca va aduce virusul rapid sub control, potrivit Bloomberg. Cu noi cazuri care scad foarte repede in Suedia, nu are rost sa purtam masca de protectie in Suedia, nici macar in transportul public, a spus epidemiologul sef Tegnell. Oficial OMS: Strategia imunizarii colective a populatiei este mortala, in lipsa unui vaccin pentru COVID-19 .

Vestea asteptata de toata lumea! Cand va fi disponibil primul vaccin anti-COVID

Statele Unite si-au dublat investitia destinata companiei farmaceutice Moderna pentru sustinerea unui potential vaccin impotriva noului coronavirus, care luni intra in a treia si ultima faza a testarii clinice. Desi cercetatorii fac progrese in dezvoltarea de vaccinuri impotriva COVID-19, multe fiind in fazele finale de testare, oficialii OMS arata ca prima lor utilizare nu poate .

Seful sanatatii chineze, injectat cu un vaccin anti-covid experimental

Seful Centrului chinez pentru Controlul si Prevenirea Bolilor de la Beijing, Dr. Gao Fu, a dezvaluit ca a fost injectat cu un vaccin anti-covid experimental, anunta DailyMail.

EXCLUSIV Dr. Mircea Ioan Popa (Institutul Cantacuzino): Este foarte important ca Romania sa produca propriul vaccin anti-COVID-19

Cercetatorii romani lucreaza la crearea propriului vaccin anti-COVID-19. Printre expertii care coordoneaza proiectul se numara dr. Mircea Ioan Popa, presedinte al Consiliului Stiintific din cadrul Institutului.

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei: Vom putea realiza 1.600 de teste pentru COVID-19 pe zi. Pandemia nu s-a sfarsit si trebuie sa ne obisnuim sa coabitam cu acest virus (VIDEO)

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a facut noi precizari despre campania pentru testarea bucurestenilor. Ea a explicat ca municipalitatea ar putea ajunge la o capacitate de 1. 600 de teste pentru COVID-19.

Alexandra Stan, testata pentru COVID-19. Fanii sunt iNGRIJORATI de starea artistei

Coronavirusul ingrijoreaza si lumea vedetelor. Alexandra Stan le-a povestit fanilor ca a decis sa se testeze pentru COVID-19, dupa ce a luat contact cu mai multi oameni, la plaja sila terase. Artista.

Hotelierii spanioli ofera turistilor teste gratuite pentru COVID-19

Asociatia hotelierilor spanioli a lansat o initiativa care propune teste pentru COVID-19 pe cheltuiala hotelierilor spanioli care vor fi efectuate inainte de plecarea spre tara de origine, conform G4media.

incepe faza de testare pe oameni a vaccinului anti-covid dezvoltat in S.U.A

Cursa pentru descoperirea unui vaccin impotriva noului coronavirus a atins, luni, o etapa importanta, odata cu lansarea studiilor clinice a vaccinului dezvoltat de compania de biotehnologii - Moderna, in colaborare cu guvernul S. A, scrie The Washington Post.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )