Libnet.ro
UNICEF

06:15

Epidemiologul Geza Molnar anunta cand vom avea un vaccin valid. Este vina noastra pentru acest virus!

Playtech Playtech,
Epidemiologul Geza Molnar anunta cand vom avea un vaccin valid. Este vina noastra pentru acest virus!

Pandemia de COVID-19 zguduie lumea. Combaterea noului coronavirus a determinat adoptarea de masuri fara precedent in zeci de tari. Pe 24 martie, presedintele Klaus Iohannis a declarat carantina totala in Romania. in lipsa unui vaccin, a unui medicament specific, singura solutie pentru a ne tine la distanta de virusul mortal ramane respectarea masurilor de siguranta. continuă pe Playtech

Rafila, despre imbolnavirile din Romania: Deja suntem in situatia Italiei ca procent. Vom avea peste 10.000 de cazuri!

Alexandru Rafila dezvaluie pespectiva sa asupa evolutiei crizei sanitare in care ne aflam. Ce spune cunoscutul medic despre persoanele infectate de pe teritoriul Romaniei si despre stadiul in care ne vom afla in viitorul apropiat? Rafila, despre imbolnavirile din Romania Alexandru Rafila vine cu noi declaratii despre situatia in care se afla Romania astazi si .

Ministerul Educatiei: Vom avea noi modele de subiecte pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat VIDEO

Elevii de clasa a VIII-a si cei de clasa a XII-a vor avea la dispozitie noi modele de subiecte pe care sa le lucreze cat stau acasa, a declarat ministrul Educatiei, Monica Anisie, in cadrul unui interviu pentru Hotnews. ro. Variantele de subiecte sunt elaborate de Centrul National de Examinare si Evaluare si vor fi puse pe site-ul Ministerului Educatiei si trimise catre toate scolile.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )