Libnet.ro
UNICEF

01:05

Episoade noi din Las Fierbinti. Cand incepe la PRO TV sezonul 16 cu Celentano si Bobita

Playtech Playtech,
Episoade noi din Las Fierbinti. Cand incepe la PRO TV sezonul 16 cu Celentano si Bobita

Las Fierbinti revine la PRO TV cu un nou sezon care se anunta a fi la fel de bun ca cele difuzate pana acum. Celentano, Bobita si celelalte personaje din serial vor continua seria intamplarilor amuzante petrecute in localitatea Fierbinti, in acelasi stil plin de umor cu care si-au obisnuit telespectatorii. PRO TV va difuza . continuă pe Playtech

Care este adevarata relatie dintre Bobonete si Giani din Las Fierbinti. Actorii de la PRO TV nu mai apar impreuna pe afis

Lucrurile nu mai sunt la fel pentru familia din Fierbinti. Actorii de la PRO TV nu mai apar impreuna pe afisele spectacolelor din afara serialului. Care este adevarata relatie dintre Bobonete si Giani? Care este adevarata relatie dintre Bobonete si Giani din Las Fierbinti? Familia Las Fierbinti este impartita in doua tabere. Desi actorii serialului .

Aspirina din Las Fierbinti, poveste de viata tulburatoare.Mirela Oprisor a fost o ciudata! Ce facea actrita de la PRO TV

Actrita Mirela Oprisor, care i-a dat viata personajului Aspirina din Las Fierbinti, a povestit despre viata sa. Lucrurile pe care le-a marturisit vedeta i-au emotionat pe fani din prima clipa. Care a fost perioada cea mai grea prin care a trecut si cum a ajuns sa fie ce este astazi? Aspirina din Las Fierbinti, poveste .

Cand revine Las Fierbinti:Nu s-a schimbat nimic. E la fel de bun

Pro TV a anuntat cand revine pe micile ecrane serialul de comedie Las Fierbinti. Nu s-a schimbat nimic. E la fel de bun, promite postul.

inainte de Las Fierbinti, Pro TV a mai avut un serial care reflecta viata la tara. Leana si Costel, serialul dupa care s-a realizat un film de cinema

Las Fierinti nu este primul serial de la Pro TV care reflecta in tocmai viata la tara. Leana si Costel a fost serialul copilariei multora, printre primele seriale incercate de romani, de comedie, dupa Revolutie. Televiziunea, inca in focurile incercarii, a livrat un produs extrem de frumos, amuzant si o amintire pe viata pentru cei .

intr-un film despre comunism, Adrian Vancica e mai ceva ca in Las Fierbinti. Nu vi l-ati fi imaginat in alt rol pe Celentano

Multi parca il au in minte pe Adrian Vancina doar in rolul lui Celentano, insa actorul de renume a fost sarea si piperul din multe alte filme. O pelicula care a creionat regimul comunist l-a scos in evidenta pe betivul renumit din cel mai iubit serial al romanilor. Cum se numeste filmul de succes care .

E oficial. Cand incepe sezonul 7 Chefi la Cutite, emisiunea de gatit de pe Antena 1

Vine toamna, se numara emisiunile si revin tensiunile pe sticla. Cand incepe sezonul 7 al emisiunii culinare Chefi la cutite de pe Antena 1? Cand incepe sezonul 7 Chefi la Cutite, emisiunea de gatit de pe Antena 1 Show-ul chefi la cutite revine la Antena 1. Pofta de competitie s-a intetit vara aceasta, cat timp .

Cand incepe sezonul 14 Te Cunosc de Undeva, la Antena 1. Concurentii vor avea parte de surprize

Te Cunosc de Undeva, emisiunea de la Antena 1, revine pe micile ecrane din luna septembrie. Sezonul 14 al show-ului prezentat de Alina Puscas si Cosmin Selesi incepe pe 7 septembrie, de la ora 20:00. Producatorul emisiunii anunta ca in acest sezon a pregatit mai multe surprize pentru concurenti. Sezonul 14 Te Cunosc de Undeva .

Se afla in casa iubitei lui din judetul Hunedoara, cand cei doi au fost atacati de sapte tineri. Au urmat momente de cosmar pentru barbat. A fost batut, umilit si violat de doua femei chiar in fata partenerei sale. Detalii cutremuratoare

Se afla in casa iubitei lui din judetul Hunedoara, cand cei doi au fost atacati de sapte tineri. Au urmat momente de cosmar pentru barbat. A fost batut, umilit si violat de doua femei chiar in fata.

Cand incepe sezonul 2 din Vlad si ce actori noi apar in serialul de la Pro TV

Reprezentantii Pro TV au anuntat cand va incepe cel de-al doilea sezon din serialul Vlad si in ce zile va fi difuzat.

Cand incepe Sacrificiul, noul serial de la Antena 1 si in ce zile va fi difuzat

Reprezentantii Antena 1 au anuntat cand va incepe noul serial Sacrificiul, cu Maia Morgenstern, Adriana Trandafir si Mihai Gruia si in ce zile va fi difuzat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )