Libnet.ro
UNICEF

21:15

Epoca Merkel se apropie de final: Cancelarul Germaniei a anuntat ca nu va mai candida pentru sefia CDU

Hotnews Hotnews,
 Epoca Merkel se apropie de final: Cancelarul Germaniei a anuntat ca nu va mai candida pentru sefia CDU

Cancelarul german Angela Merkel a spus liderilor partidului sau ca nu va mai candida pentru sefia formatiunii crestin-democrate CDU) la alegerilde de la inceputul lunii decembrie, a declarat Reuters o sursa de rang inalt din partid. continuă pe Hotnews

Epoca Merkel se apropie de final: Cancelarul Germaniei renunta la conducerea CDU n decembrie si nu va mai candida la un nou mandat de cancelar

Cancelarul german Angela Merkel a spus liderilor partidului sau ca nu va mai candida pentru sefia formatiunii crestin-democrate CDU) la alegerile de la inceputul lunii decembrie, a declarat pentru Reuters o sursa de rang inalt din partid. UPDATE Angela Merkel a anuntat membrii partidului sau ca nu doreste sa mai candideze la un nou mandat de cancelar dupa finalizarea celui actual, in 2021, potrivit AFP.

Epoca Merkel se apropie de final: Cancelarul Germaniei renunta la conducerea CDU n decembrie

Cancelarul german Angela Merkel a spus liderilor partidului sau ca nu va mai candida pentru sefia formatiunii crestin-democrate CDU) la alegerile de la inceputul lunii decembrie, a declarat pentru Reuters o sursa de rang inalt din partid.

Epoca Angela Merkel in Germania, aproape de final: Cancelarul a anuntat cand se retrage din politica

Germania va trebuie sa se pregateasca pentru viata dupa Angela Merkel. Cancelarul german a anuntat luni ca se va retrage din politica din 2021 cand ii expira actualul mandat in fruntea Guvernului de la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )