Libnet.ro
UNICEF

00:07

Equifax: Patru ofiteri militari chinezi acuzati de Statele Unite in urma uriasului atac informatic

Hotnews Hotnews,
 Equifax: Patru ofiteri militari chinezi acuzati de Statele Unite in urma uriasului atac informatic

Statele Unite acuza patru ofiteri militari chinezi de furt de date personale in urma uriasului atac cibernetic la reteaua de raportare a creditelor Equifax, scrie BBC. Mai mult de 147 de milioane de americani au fost afectati in 2017, atunci cand hackerii le-au furat datele personale, inclusiv adrese si nume. continuă pe Hotnews

Patru hackeri militari chinezi, inculpati in SUA cu privire la atacul cibernetic vizand Equifax din 2017

Statele Unite au inculpat luni patru hackeri - ofiteri chinezi - cu privire la un urias atac cibernetic vizand Equifax, o societate de evaluare a sovabilitatii rambursarii creditelor, in 2017, in care au fost furate date sensibile ale 147 de milioane de americani, a anuntat luni secretarul american al Justitiei William Barr, relateaza BBC News.

Studiu: Exista o sansa de 70% ca o recesiune sa se declanseze in Statele Unite in cateva luni. Care ar fi perioada exacta vizata de avertisment

Exista o sansa de 70% ca o recesiune sa se declanseze in Statele Unite in urmatoarele sase luni, se arataintr-un studiu conceput de Massachusetts Institute of Technology MIT) si de State Street.

Statele Unite l-au eliminat pe liderul gruparii Al-Qaeda

Statele Unite l-au eliminat in Yemen pe Qassem al-Rimi, liderul yemenit al Al-Qaeda in Peninsula Arabica AQPA), o grupare jihadista de la care s-au revendicat autori ai unor atentate antioccidentale.

Statele Unite au eliminat liderul al-Qaida din Peninsula Arabica, a anuntat presedintele Trump

Presedintele Donald Trump a anuntat joi ca Statele Unite l-au ucis pe Qasim al-Raymi, liderul gruparii islamiste al-Qaida din Peninsula Arabica AQAP), intr-o operatiune de contraterorism desfasurata in Yemen, anunta Reuters.

The Rolling Stones, din nou in turneu in Statele Unite si Canada

Trupa britanica The Rolling Stones va porni anul acesta intr-un nou turneu No Filter in Statele Unite si Canada.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )