Libnet.ro
UNICEF

22:15

Era indragostit lulea de o fata din Timisoara, doar ca aceasta l-a ignorat complet. intr-o zi, tanara a intrat pe Facebook si a ramas muta. Ce a descoperit intr-o poza cu ea

Antena3 Antena3,
Era indragostit lulea de o fata din Timisoara, doar ca aceasta l-a ignorat complet. intr-o zi, tanara a intrat pe Facebook si a ramas muta. Ce a descoperit intr-o poza cu ea

A gresit, spune el din dragoste, iar asta l-a adus in fata procurorilor. Este vorba despre un tanar din Timis, care, pentru ca nu a fost bagat in seama de fata care i-a furat inima, a ajuns sa fie cercetat de procurorii. continuă pe Antena3

Un soarece a fost filmat intr-un salon al unei maternitati din Timisoara: Ce explicatii ofera conducerea spitalului (VIDEO)

Caz uluitor la o maternitate din Timisoara! O tanara mama a fotografiat un soarece in salonul in care era internata. Femeia spune ca le-a atras atentia medicilor si asistentelor, de mai multe ori, dar pana.

Tanara doctorita din Timisoara, transformata in vedeta porno pe Facebook de un asistent farmacist obsedat de ea

Viata unei doctorite de 28 de ani din Timisoara s-a transformat intr-un cosmar dupa ce s-a trezit ca i-a fost clonat contul de Facebook. Fotografiile femeii de pe contul real au fost modificate.

(P) 200 de angajatori din Timisoara si Bucuresti recruteaza intens in aceasta toamna

Catalyst Solutions anunta organizarea celui mai mare targ de cariera din Romania Angajatori de TOP. Editiile din aceasta toamna vor reuni peste 340 de angajatori in cadrul celor 3 evenimente: Timisoara, Bucuresti si prin editia virtuala care va.

ALERTA pe Aeroportul din Timisoara: Un avion a fost OPRIT de la decolare! Detalii de ultim moment

Cursa aeriana WizzAir Timisoara - Roma a decolat, marti, cu intarziere de aproximativ 30 de minute, dupa ce un barbat i-a furat unei pasagere mai multe bijuterii, in timpul procedurilor de imbarcare. Femeia a an.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )