Libnet.ro
UNICEF

05:45

Era marginalizata din cauza kilogramelor in plus si nu reusea sa slabeasca cu nicio dieta. Metoda gasita de tanara este de-a dreptul socanta. Stiu ca nu-mi face bine, dar m-a ajutat

Antena3 Antena3,
Era marginalizata din cauza kilogramelor in plus si nu reusea sa slabeasca cu nicio dieta. Metoda gasita de tanara este de-a dreptul socanta. Stiu ca nu-mi face bine, dar m-a ajutat

Ayan Ikra, in varsta de 28 de ani, din Canada, a ajuns la greutatea de 73 de kilograme dupa ce, sustine ea, a consumat droguri de doua ori de zi. Femeie cantarea initial 121 de kilograme, iar timp de zece ani . continuă pe Antena3

Ramas bun Viorel... anuntul trist a fost facut chiar de OANA LIS: Din pacate fostul primar VIOREL LIS...

Oana Lis a dezvaluit ca in trecut a suferit atat de mult si a fost atat de complexata din cauza kilogramelor in plus, incat s-a gandit sa-si puna capat zilelor. in primul rand aveam momente cand.

Pretul petrolului scade din cauza sanctiunilor SUA impotriva Iranului

Preturile petrolului sunt in scadere astazi din cauza derogarilor de la sanctiunile impuse Iranului acordate de Statele Unite unor opt tari si a ingrijorarilor ca o incetinire a cresterii economice la nivel mondial poate reduce cererea de titei, transmite Reuters.

O fata de 13 ani s-a aruncat de la etajul 2, dupa ce s-a certat cu parintii din cauza telefonului mobil

O fata de 13 ani s-a aruncat de la etajul doi al unui bloc din Targoviste, dupa o cearta cu parintii in legatura cu folosirea telefonului mobil, a informat, vineri, Inspectoratul de Politie Judetean Dambovita.

Un barbat a suferit arsuri pe 32% din suprafata corpului din cauza pisicii

Un barbat din Moscova a suferit arsuri de gradul 3 pe 32% din suprafata corpului din cauza pisicii sale, care se tot tinea dupa el prin bucatarie si cersea mancare, noteaza RIA Novosti. El pregatea o.

Tren Interregio blocat pe sine, in Timis, din cauza unui INCENDIU

Un nou caz socant pe Caile Ferate Romane CFR). Traversele de cale ferata din dreptul localitatii timisene Chizatau au luat foc de la un incendiu de vegetatie uscata din apropiere. Trenul Interregio pe.

Wizz Air si Ryanair, reclamate la Consiliul Concurentei din cauza politicii privind bagajele de mana

Companiile Wizz Air si Ryanair au fost reclamate la Consiliul Concurentei in urma modificarilor aduse politicii de bagaje. Sesizarea a fost facuta de Asociatia pentru Protectia Drepturilor Pasagerilor din Romania care acuza cei doi transportatori ca au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2418 seconds )