Libnet.ro
UNICEF

07:45

Erau cei mai fericiti ca fiica lor se nascuse si totul mergea excelent. Dupa 14 zile, mama ei a pupat-o pe fetita, iar ceva oribil s-a declansat. Copilul nu a mai avut nicio sansa

Antena3 Antena3,
Erau cei mai fericiti ca fiica lor se nascuse si totul mergea excelent. Dupa 14 zile, mama ei a pupat-o pe fetita, iar ceva oribil s-a declansat. Copilul nu a mai avut nicio sansa

Un cuplu indurerat a avertizat proaspetii parinti sa nu isi mai pupe nou-nascutii, dupa ce fetita lor a murit la doar 14 zile. Kelly Ineson, in varsta de 30 de ani, si logodnicul ei, Thomas Cummins, au. continuă pe Antena3

Romanii, europenii cei mai atrasi de credite! La ce ar folosi banii?

Romanii, desi cei mai indatorati din Europa, sunt primii care intentioneaza sa ia un credit in urmatoarele 6 luni. Aproape jumatate din participantii la un sondaj pe aceasta tema spun ca s-ar inhama la un nou credit, romanii fiind depasiti doar de.

Cei mai bogati suverani ai lumii. Regina Marii Britanii nu se afla nici macar printre primii zece

Sunt rasfatatii destinului, au averi nemasurabile, iar in unele cazuri detin puterea absoluta. Este vorba despre cei mai bogati suverani ai lumii, oameni cu sange albastru, care stapanesc tari intregi si au milioane de supusi la picioare.

Drake si Ariana Grande, cei mai ascultati artisti in 2018 pe Spotify!

Drake si Ariana Grande sunt cei mai ascultati artisti ai anului 2018, conform aplicatiei care iti ofera acces online la milioane de melodii, Spotify.

Comuna din Romania cu cei mai longevivi localnici. Oamenii ajung frecvent la 100 de ani!

O comuna din Bihor se lauda cu cei mai longevivi localnici! Oamenii ajung frecvent la 100 de ani, iar unul dintre ei ar fi trait chiar peste doua secole, arata documentele. Alimentatia sanatoasa si.

STUDIU Romanii se pretind cei mai religiosi dintre europeni - cat de justa este aceasta perceptie

Romania ocupa primul loc intr-un top al celor mai religioase tari din Europa. Cu toate acestea, specialistii afirma ca foarte multi dintre cei care se declara credinciosi nici macar nu au citit Biblia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )