Libnet.ro
UNICEF

20:30

Eric Schmidt, presedintele Google, a primit un bonus de peste 100 mil. dolari anul trecut

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Eric Schmidt, presedintele Google, a primit un bonus de peste 100 mil. dolari anul trecut

Presedintele executiv al Google, Eric Schmidt, fost CEO al companiei, a primit bonusuri in valoare totala de 106 milioane de dolari pentru activitatea de anul trecut, din care 6 milioane de dolari cash si actiuni de 100 milioane de dolari. continuă pe Wall-Street Ro

Presedintele Google a primit un bonus de 106 milioane de dolari

Eric Schmidt, presedintele executiv al Google and si fost CEO al companiei, a primit bonusuri in valoare totala de 106 milioane de dolari pentru activitatea de anul trecut, din care 6 milioane de dolari cash si actiuni de 100 milioane de dolari, informeaza Wall Street Journal.

Bonus de 106 milioane dolari pentru presedintele Google

Presedintele executiv al Google, Eric Schmidt, fost CEO al companiei, a primit bonusuri in valoare totala de 106 milioane de dolari pentru activitatea de anul trecut, din care sase milioane de dolari cash si.

Presedintele Google, bonusuri de 106 milioane de dolari.

Presedintele executiv al Google, Eric Schmidt, fost CEO al companiei, a primit bonusuri in valoare totala de 106 milioane de dolari pentru activitatea de anul trecut, din care 6 milioane de dolari cash si actiuni de 100 milioane de dolari. Cele 6 milioane de dolari in cash vor fi platite in luna februarie si reprezinta recunoasteorea contributiilor sale la performantele Google din anul fiscal 2013, potrivit documentelor transmise de companie Comisiei pentru valori mobiliare din SUA, citate .

Rafalele de vant de peste 100 kilometri pe ora au lasat fara curent electric mii de consumatori din Franta si Marea Britanie

Mii de consumatori din Marea Britania si Franta au ramas fara curent electric din cauza rafalelor puternice de vant ce in noaptea de marti spre miercuri au inregistrat viteze de peste 100 kilometri pe ora,.

Presedintele executiv al Google a primit un bonus de 106 milioane dolari pentru activitatea din 2013

Eric Schmidt, presedintele executiv al Google si fost CEO al companiei, a primit, pentru activitatea din 2013, bonusuri in valoare totala de 106 milioane dolari, dintre care sase milioane bani lichizi si actiuni.

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )