Libnet.ro
UNICEF

16:00

Eroare la decizia de condamnare a lui Sorin Oprescu: judecatoarea i-a dat o pedeapsa mai mare, desi a citit 4 ani si 4 luni

Adevărul Adevărul,
Eroare la decizia de condamnare a lui Sorin Oprescu: judecatoarea i-a dat o pedeapsa mai mare, desi a citit 4 ani si 4 luni

Desi in documentul oficial citit in sala de judecata, judecatoarea Iosefina Parvu de la Tribunalul Bucuresti a scris 4 ani si 4 luni de inchisoare, de fapt i-a dat fostului edil o pedeapsa mai mare: 5 ani si 4 luni de inchisoare. continuă pe Adevărul

Eroare in decizia de condamnare a lui Sorin Oprescu: pedeapsa trebuie sa fie cu un an mai mare

Judecatoarea Iosefina Parvu de la Tribunalul Bucuresti a facut o eroare materiala in decizia de condamnare a fostului primar al Capitalei Sorin Oprescu, scrie Agerpres.

Eroare in decizia de condamnare a lui Sorin Oprescu: pedeapsa trebuia sa fie mai mare cu un an

Judecatoarea Iosefina Parvu de la Tribunalul Bucuresti a facut o eroare materiala in decizia de condamnare a fostului primar al Capitalei Sorin Oprescu. Sorin Oprescu a fost condamnat luni pentru.

Eroare in decizia de condamnare a lui Sorin Oprescu: Pedeapsa trebuie sa fie cu un an mai mare

Eroare in decizia de condamnare a lui Sorin Oprescu. Fostul edil a fost condamnat luni la 4 ani pentru luare de mita, 1 an pentru constituirea unui grup infractional organizat si 3 ani pentru abuz in.

Sorin Oprescu, condamnat la inchisoare cu executare. Eroarea judecatorului

UPDATE Judecatoarea Iosefina Parvu de la Tribunalul Bucuresti a facut o eroare in ceea ce priveste decizia de condamnare a fostului edil al Capitalei Sorin Oprescu. La pedeapsa cea mai mare, de.

UPDATE Sorin Oprescu, condamnat la 4 ani si 4 luni de inchisoare cu executare. Decizia nu e definitiva

Magistratii Tribunalului Bucuresti l-au condamnat, luni, la 4 ani si 4 luni de inchisoare cu executare pe fostul primar Sorin Oprescu, in dosarul in care era cercetat pentru fapte de coruptie, anunta Mediafax. Decizia poate fi atacata.

Tribunalul Bucuresti ar fi calculat gresit pedeapsa lui Sorin Oprescu. Iata cati ani de inchisoare ar trebui sa faca fostul edil

Sorin Oprescu, fostul primar-general al Capitalei, a fost condamnat, in prima instanta, la patru ani si patru luni de inchisoare cu executare. E posibil, insa, ca judecatorii sa fi calculat gresit. Sorin Oprescu, fostul primar-general al Bucurestiului, a fost condamnat la patru ani si patru luni de inchisoare cu executare. Decizia a fost luata de [] .

Sorin Oprescu, condamnat la inchisoare cu executare: ce sentinta a primit

Sorin Oprescu, fostul primar al Bucurestiului, a fost condamnat la patru ani si patru luni de inchisoare cu executare. Sorin Oprescu, fostul primar-general al Bucurestiului, a fost condamnat la patru ani si patru luni de inchisoare cu executare. Decizia a fost luata de Tribunalul Bucuresti, dar nu este definitiva. Ea poate fi atacata cu apel [] .

Sorin Oprescu, 4 ani si 4 luni de inchisoare cu executare. Decizia, in prima instanta

Sorin Oprescu a fost condamnat la 4 ani si 4 luni de inchisoare cu executare. Decizia, care apartine Tribunalului Bucuresti, nu este definitiva. Fostul primar este judecat, alaturi de alti 8 inculpati, pentru.

Tribunalul Bucuresti este asteptat sa dea, luni, o decizie in dosarul lui Sorin Oprescu

Judecatorii Tribunalului Bucuresti sunt asteptati sa pronunte, luni, o prima decizie in dosarul in care fostul primar al Capitalei Sorin Oprescu e acuzat de luare de mita, spalare de bani, abuz in serviciu si constituire grup infractional organizat.

Tribunalul Bucuresti este asteptat sa dea, luni, o decizie in dosarul lui Sorin Oprescu

Tribunalul Bucuresti este asteptat sa pronunte, luni, o prima decizie in dosarul in care fostul primar al Capitalei Sorin Oprescu e acuzat de luare de mita, spalare de bani, abuz in serviciu si constituire de grup infractional organizat, transmite Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )