Libnet.ro
UNICEF

13:00

Eroii nevazuti ai luptei cu COVID 19. Noi marturii ale asistentei care ingrijeste bolnavi la spitalul din Alba Iulia

Adevărul Adevărul,
Eroii nevazuti ai luptei cu COVID 19. Noi marturii ale asistentei care ingrijeste bolnavi la spitalul din Alba Iulia

Asistenta care ingrijeste bolnavi de coronavirus la Spitalul din Alba Iulia, Marcela Vilcan, revine cu un nou mesaj in care vorbeste despre implicarea cadrelor medicale. continuă pe Adevărul

Actorul Adam Sandler a lansat o melodie dedicata medicilor din prima linie a luptei impotriva Covid-19 VIDEO

Actorul Adam Sandler a lansat, la The Tonight Show, o melodie dedicata medicilor aflati in prima linie a luptei impotriva Covid-19.

Militarii Armatei Nationale a R. Moldova si-au donat salariul de o zi luptei impotriva COVID-19

Ministrul Apararii, Alexandru Pinzari, a anuntat ca militarii Armatei Nationale si-au donat salariul pentru o zi de munca luptei impotriva COVID-19. Potrivit ministrului, in total, au fost adunata suma de 700 mii de lei, bani care vor fi transferatiin contul special deschis de Ministerul Finantelor pentru combaterea coronavirsului in Republica Moldova.

China incepe deja sa-si revina economic dupa izbucnirea epidemiei de Covid-19. La ce sa ne asteptam in Romania

Mediul de afaceri din China a fost primul afectat de epidemia de Covid-19, dar scaderea rapida a cazurilor noi in ultimele saptamani ofera sperante de revenire a situatiei in a doua jumatate a anului, cu impact pozitiv si pe piata de real estate.

in Republica Moldova vor putea fi efectuate zilnic pana la 2 mii de teste la COVID-19

In etapa urmatoare, zilnic ar putea fi efectuate pana la doua mii de teste la COVID-19. Capacitatea reiese din posibilitatile laboratorului Agentiei Nationale pentru Sanatate Publica, dar si ale laboratoarelor private. De asemenea, urmeaza sa-si inceapa activitatea si un laborator la Balti.

Focar de COVID-19 la un centru de batrani din Galati. Autoritatile sanitare sustin ca echipele medicale au fost date afara de personal

Reprezentantii Spitalului CFR Galati si cei ai centrului pentru ingrijirea batranilor s-au contrazis in declaratii dupa ce patru persoane au fost diagnosticate cu COVID-19 pana pe 4 aprilie.

A doua primarie de oras din Alba inchisa de coronavirus. Doi angajati ai Primariei Abrud, confirmati cu COVID 19

O a doua primarie de oras din Alba isi inchide portile pentru o saptamana dupa ce doi angajati au unor servicii publice sunt bolnavi de COVID 19.

Corespondentul Antena 3 in Londra are simptome de COVID-19. A explicat, in direct, ce simptome are

Corespondentul Antena 3 in Londra, Mircea Maer, are simptome de COVID-19. Acesta a explicat in direct ce simptome are.

Sefa unui cult religios care a organizat adunari religioase pe ascuns intr-un sat din Vaslui, confirmata COVID-19

Un nou caz COVID-19 a fost confirmat in comuna Garceni, din judetul Vaslui, acolo unde o alta femeie a fost depistata cu infectia noului coronavirus in urma cu cateva zile. Este vorba de sefa cultului religios majoritar in localitate, o femeie dependenta de dializa.

Cati bani a donat Madonna pentru gasirea unui tratament pentru Covid-19: Mi-a luat un timp sa accept si sa imi modific stilul de viata

Madonna 61 de ani) a anuntat ca se alatura initiativei lui Bill Gates si ca doneaza o suma importanta de bani pentru a sprijini descoperirea unui tratament pentru Covid-19.

Pisici din Wuhan, epicentrul pandemiei, infectate cu Covid-19

Mai mult de 100 de pisici din orasul Wuhan, unde a izbucnit pandemia de Covid-19 la finalul anului trecut, au fost testate, iar 15 dintre ele au rezultat infectate, scrie presa chineza, citata de The Guardian.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )