Libnet.ro
UNICEF

10:15

Eroul Zilei. Fetita care scrie povesti pentru o lume mai buna

Antena3 Antena3,
Eroul Zilei. Fetita care scrie povesti pentru o lume mai buna

Ana are doar 12 ani si ganduri infinite gata sa le puna pe hartie. O parte din ele le-a strans intr-o carte lansata recent la Bookfest, cu un titlu sugestiv in cautarea inspiratiei. Este o poveste. continuă pe Antena3

Eroul Zilei. Omul care aduce filmul

A 10-a editie a festivarului Serile Filmului Romanesc este dedicata unui personaj-legenda din filmul si teatrul romanesc. Vorbim despre Florin Piersic, actorul care nu mai are nevoie de nicio.

Eroul Zilei. inotatorii care au cucerit Brazilia

Sase fete si sase baieti de la Colegiului National Emil Racovita au dovedit caRomania poate face performanta in bazinul de inot. Au mers panain Brazilia, s-au luat la intrecere cu.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 04 IUNIE 2019 pentru Zodia Taur

HOROSCOPUL ZILEI DE 04 IUNIE 2019 pentru Zodia Taur -Nu esti foarte convins daca merita sa te implici si tu intr-o activitate colectiva despre care cei din jur vorbesc intruna. Ceva iti spune ca nu ai.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 04 IUNIE 2019 pentru Zodia Berbec

HOROSCOPUL ZILEI DE 04 IUNIE 2019 pentru Zodia Berbec -Ceva iti spune sa nu duci mai departe ce ai inceput, pentru ca au aparut motive de suspiciune cu privire la sansele de succes ale acestei actiuni. Mai.

Digi 24: Cine este europarlamentarul roman care asteapta Brexitul pentru a ajunge la Bruxelles

Victor Negrescu, pozitia 9 pe lista PSD, este europarlamentarul care ocupa locul 33 al Romaniei in Parlamentul European, iar mandatul sau va fi suspendat pana in octombrie, cel mai tarziu, cand Marea Britanie ar trebui sa paraseasca blocul european.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1968 seconds )