Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eroul Zilei. Romanul care a inventat bicicleta electrica din lemn, unica in lume

Antena3 Antena3,
Eroul Zilei. Romanul care a inventat bicicleta electrica din lemn, unica in lume

Planuri mari pentru castigatorul Bursei SAB - Propulsam viitorul. Inventatorul Gigi Maier va investi premiul in valoare de 5. 000 lei in perfectionarea prototipului sau. Romanul a reusit. continuă pe Antena3

Eroul Zilei. Supereroul care ajuta copiii cu probleme

Copiii care suferade boli grave cred in supereroi si in puterile lor extraordinare. Prichindeii si-au dorit sail cunoascape Batman si dorinta lor a devenit realitate. Voluntarii.

Cine este romanul care a inventat WC-ul din fundul curtii

Stiati ca exista un roman care detine brevet de inventie pentru. WC-ul rural? Este vorba despre Petre Ghinescu, din Bucuresti, brevetul cu pricina fiind inregistrat din anul 1998. Concret, acesta a.

Romanul care traverseaza Americile cu bicicleta, la un pas de a fi ucis in Mexic. Mesajul tulburator pe care l-a transmis: Totul se poate termina intr-o clipa

Radu Paltineanu este un cicloturist si blogger roman pasionat de calatorii. Si-a propus sa strabata pe bicicleta Americile de la nord la sud, intr-un proiect pe care l-a numit Cycletheamericas, iar visul.

Inovatiile anului la Tech Expo 2018: brand-ul cu performante tehnologice surprinzatoare. Bicicleta electrica pliabila si roata electrica

Tech Week 2018 se apropie, iar expozantii acestui an incep deja sa surprinda. Vizitatorii se vor bucura de mai multe premiere, printre care si device-urile care promit sa revolutioneze transportul urban personal.

Aceasta este singura leguma care mananca tot zaharul din organism

Pentru ca are foarte putina grasime si colesterol deloc, fasolea este foarte indicata in regimul diabeticilor. O portie de fasole in fiecare zi ii ajuta pe cei care au diabet de tip 2 sa tina sub control ni.

Virgil Soncutean, Allianz-tiriac Asigurari: Nu am gasit deocamdata formula prin care sa facem profit din RCA. Inca o cautam!

Desi cifrele oficiale cu privire la evolutia pietei de asigurari de raspundere auto obligatori RCA arata bine, din perspectiva Allianz-Tiriac Asigurari pot sa va spun ca inca nu am gasit inca formula prin care sa facem profit din RCA. In continuare o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1924 seconds )