Libnet.ro
UNICEF

20:30

O eruptie care ar putea distruge civilizatia este mult mai aproape decat se credea inainte

Antena3 Antena3,
O eruptie care ar putea distruge civilizatia este mult mai aproape decat se credea inainte

Urmatoarea super-eruptie vulcanica ar putea avea puterea de a schimba dramatic soarta omenirii si acest lucru s-ar putea intampla mult mai repede decat era considerat. continuă pe Antena3

Decizia Gabrielei Firea de a organiza un targ in Piata Victoriei nu este cea mai inspirata

Premierul Mihai Tudose spune ca decizia primarului Capitalei, Gabriela Firea, de a organiza un targ de Craciun in Piata Victoriei nu este cea mai inspirata, el motivand ca, in primul rand, oamenii nu au pe unde sa traverseze si, in plus, este o decizie care se interpreteaza, dat fiind ca acolo au loc proteste.

Decizia Gabrielei Firea de a organiza un targ in Piata Victoriei nu este cea mai inspirata

ACTUALIZARE 12:38 Gabriela Firea, despre afirmatiile premierului: Nu comentez Primarul Capitalei, Gabriela Firea, spune ca nu vrea sa comenteze afirmatiile premierului Tudose referitoare la organizarea unui targ de sarbatori in Piata Victoriei, preferand sa isi canalizeze gandul si energia catre cinstirea eroilor si identitatea nationala, in contextul Zilei Nationale. ------------ Premierul Mihai Tudose spune ca decizia primarului Capitalei, Gabriela Firea, de a organiza un targ de Craciun in Piata Victoriei nu este cea mai inspirata, el motivand ca, in primul rand, oamenii nu au pe unde sa traverseze si, in plus, este o decizie care se interpreteaza, dat fiind ca acolo au loc proteste.

Care este cel mai sanatos ulei pentru prajit cartofii?

Lipidele din uleiurile vegetale in combinatie cu amidonul produc in procesul de prajire acrilamide, substante despre care specialistii spun ca ar avea potential cancerigen. Pentru cartofi, care sunt.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )