Libnet.ro
UNICEF

21:45

Esec pentru Sectia speciala inventata de PSD-ALDE. Augustin Lazar a decis: Dosarul Tel Drum va fi instrumentat de DNA

B1 B1,
Esec pentru Sectia speciala inventata de PSD-ALDE. Augustin Lazar a decis: Dosarul Tel Drum va fi instrumentat de DNA

Parchetul General a decis ca dosarul Tel Drum va fi in continuare instrumentat de DNA. Decizia vine dupa ce Sectia speciala pentru investigarea infractiunilor din Justitie, o inventie PSD-ALDE criticata. continuă pe B1

Augustin Lazar a decis: Dosarul Tel Drum ramane la DNA

Procurorul general, Augustin Lazar a transmis ca dosarul Tel Drum, pe care Sectia speciala a Adinei Florea a cerut sa-l instrumenteze va ramane pentru solutionare la Directia Nationala Anticoruptie. Acesta sustine ca faptele invocate de Sectia speciala pentru a prelua acest dosar nu au nicio legatura cu faptele ce fac obiectul urmarii penale in dosarul Tel Drum.

Augustin Lazar a decis ca dosarul Tel Drum va fi cercetat in continuare de catre DNA

Procurorul general, Augustin Lazar, a decis ca dosarul Tel Drum va fi ceretat in continuare de catre DNA, nu de catre Sectia de Investigare a Infractiunilor din Justitie, dupa ce a constatat ca nu exista nicio legatura intre dosarul penal din dosarul instrumentat de DNA si cel deschis de Sectia speciala in urma unui denunt.

Augustin Lazar a decis ca dosarul Tel Drum sa ramana la DNA

Augustin Lazar a decis ca dosarul Tel Drum sa fie cercetat la DNA, nu la Sectia de investigare a abuzurilor din Justitie. E acel conflict de competenta solutionat de procurorul general al.

Augustin Lazar s-a fotografiat alaturi de cel mai violent protestatar

Augustin Lazar s-a fotografiat alaturi de unul dintre cei mai violenti protestatari. Este vorba despre Marian Ceausescu, cel care a fost implicat recent in numeroase scandaluri, care a vandalizat.

Cum a incercat PSD sa blocheze la Strasbourg sesizarea Comisiei de la Venetia privind Sectia speciala pentru procurori

Senatorul PSD Titus Corlatean, membru al delegatiei Romaniei la APCE, a incercat sa blocheze demersul PNL de a sesiza Comisia de la Venetia in legatura cu Sectia speciala penru magistrati. Corlatean a invocat faptul ca anul acest vor avea loc alegeri prezidentiale in Romania, deci orice opinie critica a unui for european ar putea influenta competitia electorala. Argumentul lui Corlatean nu i-a convins pe oficialii Consiliului Europei.

LIVIU POP: Sectia speciala de anchetare a magistratilor nu este un instrument politic

Sectia speciala de anchetare a magistratilor nu este un instrument politic, declara la RFI senatorul PSD Liviu Pop. El crede ca magistratii care protesteaza fata de OUG 7 se tem ca la un moment dat vor raspunde pentru abuzurile savarsite si pentru incalcarea legii. in opinia sa, este inacceptabil ca actorii sau oricine altcineva din societate sa sustina proteste ilegale ale procurorilor si judecatorilor fata de aceasta ordonanta.

Sectia Speciala de anchetare a magistratilor a Adinei Florea poate merge mai departe. CCR a decis ca ordonanta care o priveste e constitutionala

Curtea Constitutionala a respins, miercuri, sesizarea USR - PNL privind Ordonanta de Urgenta pentru operationalizarea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie.

Adevarul Live, ora 15.00. Cum a reusit PNL sa duca Sectia speciala pentru magistrati pe masa Comisiei de la Venetia

Deputatul PNL Ionut Stroe, unul dintre alesii care reprezinta Romania la Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei APCE), va explica, la Adevarul Live, de la ora 15. 00, cum a reusit PNL sa sesizeze Comisia de la Venetia pe subiectul Sectiei speciale pentru magistrati. E posibil ca aceasta sectie sa fie desfiintata?.

SOARTA SIIJ DEPINDE DE CCR Zi decisiva pentru Sectia de Investigare a Infractiunilor din Justitie

Plenul Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) are trecuta, pe ordinea de zi a sedintei de astazi, dezbaterea obiectiilor de neconstitutionalitate formulate de 92 de parlamentari USR si PNL cu privire la Ordonanta de Urgenta 90/2018, prin care guvernul Dancila, din initiativa lui Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a operationalizat Sectia de Investigare a Infractiunilor din JustitieSIIJ).

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )