Libnet.ro
UNICEF

18:15

Esop Consulting: Cei mai dinamici poli de spatii de birouri din Capitala in perioada 2018-2020 vor fi in Expozitiei, Floreasca - Barbu Vacarescu si Politehnica

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Esop Consulting: Cei mai dinamici poli de spatii de birouri din Capitala in perioada 2018-2020 vor fi in Expozitiei, Floreasca - Barbu Vacarescu si Politehnica

Peste 20. 000 de angajati se vor muta, din aceasta toamna, in cladiri noi de spatii de birouri, in contextul in care, in a doua partea a acestui an, vor fi livrati 188. 000 de mp, potrivit unei estimari realizate de catre compania de consultanta. continuă pe Wall-Street Ro

Doliu in media! A MURIT unul dintre cei mai vechi oameni de radio (FOTO)

Este din nou doliu in media. Unul dintre cei mai vechi oameni de radio a murit. Joi, Cristi Dicianu a plecat dintre noi, anunta paginademedia. ro. Dicianu si-a inceput cariera la Radio Contact, imediat dupa.

Turcii si romanii, cei mai mari consumatori de Bitcoin si criptomonede

Potrivit propriilor declaratii, turcii, romanii si polonezii sunt cei mai mari detinatori de criptomonede raportat la totalul populatiilor din aceste tari, in vreme ce la nivel european aproape o persoana din zece 9%) spune ca detine in prezent.

Cei mai infideli barbati in functie de zodie

Sunt printre cei mai pasionali barbati. Cunosc secretele seductiei femeilor si nu se tem sa le puna in practica. De obicei, isi ating cu succes scopul, dar apoi isi pierd imediat interesul pentru femeie, cautand o alta prada.

Profesor de mate: Lucrul pe tablete i aduce la ora de matematica si pe cei mai slabi dintre elevi

Faptul ca din ce in ce mai multi profesori inteleg ca viitorul este despre tehnologie ii face pe cei mici sa se desprinda de partea ludica a digitalului si sa imbratiseze instrumentele digitale pentru studiu.

Romnia este vazuta ca o tara de tranzit pentru multi straini. Cei mai multi vizitatori sunt din Republica Moldova

Anica, la cei 43 de ani ai sai, vine anual din Chisinau la rudele din Bucuresti. O aduce si pe fiica sa care acum a implinit 18 ani si se gandeste sa faca facultatea in Romania. Nu sta mult, de obicei, in jur de o saptamana, fiind cazata intr-una dintre camerele din apartamentul detinut de rude. Aduce mereu bomboane sau vin si, pentru ca nu are destui bani, isi dramuieste atent cheltuielile. Cea mai mare parte a banilor ei se duc pe mesele pe care fiica ei tine neaparat sa le ia in oras. Un capriciu pe care nicio mama nu i l-ar refuza propriei fete, mai ales ca e convinsa ca va ajunge mare economista! Numai eu stiu ce sacrificii am facut ca sa ajung aici!, isi spune Anica. Ce nu stie ea, este multi moldoveni gandesc exact la fel, in prima jumatate a anului fiind inregistrate, la punctele de frontiera, circa un milion de sosiri din aceasta tara.

PNL cere excluderea lui Liviu Pop din PSD: A jignit unii dintre cei mai importanti parteneri ai Romaniei. O exprimare de regimuri totalitare

PNL a cerut, joi, conducerii PSD, excluderea din partid a senatorului Liviu Pop, dupa ce acesta a comparat, intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, state precum Germania, SUA, Austria si Olanda cu niste gandaci. Astfel, liberalii considera ca fostul ministru PSD al Educatiei a avut o exprimare care face parte din propaganda ruseasca anti-occidentala si anti-democratica, jignitoare la adresa celor mai importanti parteneri ai Romaniei.

Cum sa economisesti bani lunar, aplicand strategiile folosite de cei mai bogati oameni ai lumii

Un studiu realiazt timp de 5 ani a analizat secretele financiare ale celor mai bogati oameni din lume. Obiceiurile acestora au fost interpretate pentru a putea fi aplicate si de oamenii cu un buget lunar mediu.

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )