Libnet.ro
UNICEF

14:45

De ce este acum cel mai bun moment sa cumperi si sa instalezi un aparat de aer conditionat

Adevărul Adevărul,
De ce este acum cel mai bun moment sa cumperi si sa instalezi un aparat de aer conditionat

Vara trebuie sa fie anotimpul preferat al romanilor. Nu doar ca este cald, facturile sunt mai mici si multi pleaca in vacante, dar atmosfera este cea mai placuta, parca te distrezi mai bine si de fiecare data cand vii inapoi acasa stii ca este cald si bine. Din pacate, uneori te intorci acasa, iar caldura este, pur si simplu, sufocanta. in acest caz, cea mai buna solutie este montarea unui aparat de aer conditionat. continuă pe Adevărul

Gala premiilor David Di Donatello. Bridge of Spies, cel mai bun film strain

Filmul american Bridge of Spies, in regia celebrului Steven Spielberg, a fost desemnat cel mai bun film strain la cea de-a 60-a gala a prestigioaselor premii italiene David Di Donatello, scrie The Hollywood Reporter.

Cel mai bun antrenament din lume

Industria fitness-ului este in plina ascensiune. Saptamanal apar noi metode si exercitii care promit iluzia trupului perfect. insa un antrenament a devenit evergreen - cel cu propria.

Ioan Hora a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului Pandurii

Golgheterul echipei Pandurii Targu Jiu din acest sezon, Ioan Hora, a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului Pandurii intr-un sezon din Liga I.

Plus de 14,66%, pentru SIF Hoteluri

Actiunile SIF Hoteluri CAOR) s-au apreciat cu 14,66%, in perioada 8-15 aprilie, raportat la moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament de la Bursa de Valori Bucuresti.

Cum scapi dintr-un cerc de ipocrizie? Iubita mea a facut sex in trecut cu cel mai bun prieten al ei

Nu mi-au placut niciodata povestile de iubire. imi venea sa vomit cand, in adolescenta, prietenii imi vorbeau despre sentimentele lor pentru o fata. Catalogam acele povesti drept un sex pueril si penibil in acelasi timp).

Economia Chinei, in cel mai lent ritm de crestere din ultimii sapte ani

Economia Chinei a inregistrat, in primul trimestru din 2016, cel mai lent ritm de crestere din 2009 pana acum, insa acesta se incadreaza in obiectivul Guvernului de la Beijing si, totdata, este conform analistilor.

Cel mai atragator MacBook tocmai a devenit mai rapid

Dupa ce au reusit sa faca valuri anul trecut cu lansarea unui MacBook incredibil de subtire si absurd de usor, cei de la Apple au decis acum sa-l faca un pic mai sprinten. Timp de foarte multi ani, un MacBook Air a fost cel mai compact sistem portabil al companiei. Odata cu lansarea MacBook-ului de [].

Cel mai neprietenos oras din lume se afla la 1.444 km de Romania: aici mergi doar daca vrei sa descoperi destinatia asa cum este ea

Moscova este cel mai mai neprietenos oras din lume intr-un sondaj realizat de site-ul TravelandLeisure. com , care a intrebat turistii unde au intalnit cei mai primitori si dispusi locuitori sa ii ajute. Asa ca, teoretic, am putea spune ca in capitala.

Cel mai bogat candidat la Primaria Bistrita invarte afaceri de 5,5 milioane de euro

In cursa pentru Primaria Bistrita s-au anuntat nu mai putin de 9 candidati, pe listele diferitelor formatiuni politice. De departe, insa, cel mai bogat este Petru Sigartau, care candideaza pe listele PNTCD. Acesta invarte afaceri de 5,5 milioane de euro, conducand din 1992 compania Comsig.

Cel mai mic smartphone cu Android e Posh Mobile Micro X S240

Daca erati in cautarea unui smartphone surprinzator de compact care sa faca o treaba decenta in activitatile de zi cu zi,Posh Mobile Micro X S240 se pare ca este cel mai mic. in urma cu cativa ani, producatorii de telefoane mobile se ingramadeau in a crea dispozitive din ce in ce mai mici. in definitiv, [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )