Libnet.ro
UNICEF

09:15

NU este adevarat! Stirea conform careia Regina Elisabeta ar fi murit este FALSA

B1 B1,
NU este adevarat! Stirea conform careia Regina Elisabeta ar fi murit este FALSA

Chiar in prima zi a lunii decembrie, un zvon total nefondat a aparut in mediul online. Conform acestuia,Regina Elisabetaar fi murit in urma unui atac de cord. Tragica stire s-a viralizat extrem de. continuă pe B1

Panica la Casa Regala, dupa ce a aparut o stire falsa ca regina Elisabeta ar fi murit. Ce s-a intamplat, de fapt

Chiar in prima zi a lunii decembrie, in spatiul virtual au aparut informatii potrivit carora Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii s-ar fi stins din viata. Vestea insa a fost infirmata, insa, in cateva ore de la raspandire, de Charlie Proctor, editorul-sef al Royal Centrel, principalul site de stiri care acopera informatii venite din .

Klaus Iohannis va fi primit de Regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham

In timpul vizitei de marti in Regatul Unit, presedintele Klaus Iohannis va fi primit de Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii la Palatul Buckingham.

Iohannis va fi primit de regina Elisabeta a II-a, la Palatul Buckingham

Presedintele Klaus Iohannis va fi primit la Palatul Buckingham de Regina Marii Britanii, in cadrul receptiei oferite de suverana in onoarea sefilor de stat si de guvern participanti la reuniunea.

Familia este in stare de soc! Barbatul a murit la doar 31 de ani, sub ochii unui coleg

Barbatul a murit sub ochii unui coleg si avea doar 31 de ani. Este vorba despre Brad Gobright, de origine americana, care de curand si-a pierdut viata in Mexic. Familia acestuia este in prezent in stare de soc, dupa ce tanarul ce avea si o conditie fizica de invidiat a picat in gol, de la .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )