Libnet.ro
UNICEF

21:45

Este alerta de gripa in Romania! Cursurile din aproape 50 de scoli din Capitala au fost suspendate partial

Antena3 Antena3,
Este alerta de gripa in Romania! Cursurile din aproape 50 de scoli din Capitala au fost suspendate partial

Este alerta de gripa in Romania. Cursurile din aproape 50 de scoli din Capitala au fost suspendate partial, din cauza gripei. La nivel national, autoritatile locale si directorii unitatilor de invatamant au amplasat covoare cu dezinfectant si fac instructaj cu scolarii si parintii, pentru a se feri de viroza. continuă pe Antena3

Cine este cel mai nou actor din serialul Sacrificiul de la Antena 1. Ce rol va interpreta in sezonul 2

Sacrificul este cel mai nou serial produs de Ruxandra Ion, care se pregateste sa revina pe micile ecrane cu un sezon nou, plin de situatii inedite si rasturnari, dar si cu personaje noi. Cine este cel mai nou actor din serialul Sacrificiul de la Antena 1 Marian Olteanu este unul dintre ele, intrepretandu-l pe Sorin, .

Alerta in Romania! Ce alimente sunt infectate cu o substanta toxica. Medicul Tudor Ciuhodaru avertizeaza

E alerta alimentara. Fructe si legume contaminate cu mai multe pesticide sunt comercializate acum in Romania. Cel mai frecvent toxic depistat e imazaliul E233 substanta interzisa in Uniunea Europeana!) Alerta in Romania! Ce alimente sunt infectate cu o substanta toxica intr-o postare pe pagina sa de facebook, doctorul Tudor Ciuhodaru avertizeaza populatia in ceea ce .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )