Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ce este ascuns intr-unul din cele mai vizitate obiective turistice din Romania. Se afla la o adancime de 147 de metri

Antena3 Antena3,
Ce este ascuns intr-unul din cele mai vizitate obiective turistice din Romania. Se afla la o adancime de 147 de metri

Prima mentiune documentara despre cetatea taraneasca a Rasnovului dateaza din anul 1335 cand cu ocazia unei noi navaliri a tatarilor in Tara Barsei, a fost pustiit intregul tinut, in afara de cetatea. continuă pe Antena3

Veste buna pentru unul din cele mai frumoase orase din Romania. Investitia ajunge la 500.000 de euro

Compania Lingemann Romania va investi 500. 000 de euro in constructia unui sediu administrativ si a unor depozite langa Brasov, scrie incomemagazine. ro. Dorin Saramet, directorul general al companiei, spune ca.

Cum a pus un evreu apropiat Mossadului mana pe una dintre cele mai mari comori din Africa

Unul dintre cele mai mari zacaminte de minereu de fier din lume se afla intr-un lant muntos ascuns in Guinea. Initial, cea mai mare companie miniera din lume, Rio Tinto, castigase dreptul de a exploata aceste resurse. Autoritatile din Guinea au retras insa licenta si au decis sa dea drepturi exclusive unei companii care nu a mai lucrat niciodata in sectorul minier, dar care este controlata de cel mai bogat israelian.

Yahoo inchide serviciul AltaVista, unul din primele motoare de cautare online din lume

Yahoo, unul dintre cele mai importante companii cu activitate pe Internet, a decis inchiderea permanenta a serviciului de cautare AltaVista, incepand cu data de 8 iulie, impreuna cu alte programe care nu sunt profitabile sau care nu mai fac parte din.

Top 10 cele mai bune sfaturi despre sex

Unul dintre cei mai mari inamici a sexului in cuplu este rutina. Tocmai de aceea sfaturile despre sex se bucura de mult interes din partea celor care isi doresc ca relatia lor sa evolueze. Va vom prezenta 10.

DAVID SI VICTORIA BECKHAM, 15 ANI IMPREUNA! Iata cele mai tari aparitii publice ale lor!

Au trecut deja 15 ani de la formarea unuia dintre cele mai indragite cupluri din showbiz-ul international. S-au cunoscut in anul 1998, pe vremea cand el era unul dintre cei mai ravniti burlaci, iar ea membra a unei trupe de fete care a facut istorie! David si Victoria Beckham au evoluat foarte mult de-a lungul anilor, iar acest lucru se reflecta in stilul vestimentar afisat de ei de la momentul primei aparitii publice in calitate de cuplu si pana astazi. Continue reading .

TOP 3 cele mai bune licee din judetul Valcea

Elevii cu note mari la Evaluarea Nationala se bat sa prinda un loc la cele mai bune colegii din Ramnicu Valcea. Primul liceu in topul preferintelor elevilor din Valce este Colegiul National Alexandru Lahovari. Pe locul 2 se claseaza Colegiul National Mircea cel Batran iar, pe locul 3, Colegiu National Matei Basarab.

VIDEO Cele mai bune 10 filme din istorie

In ziua de azi piata cinematografica este asaltata de pelicule de toate genurile, premiate la numeroase gale internationale. Cu toate acestea, nu trebuie sa uitam de titanii din lumea filmului, iarEntertainment Weekly a alcatuit o lista cu cele mai bune pelicule din istorie.

VIDEO Cele mai indragite imnuri de vara ale tuturor timpurilor

In fiecare vara exista cel putin un cantec care iti este alaturi la fiecare gratar, petrecere sau calatorie cu masina. CNN a alcatuit o lista cu cele mai populare si indragite imnuri ale verii din ultimii ani, imnuri care s-au aflat mult timp in topurile internationale si care au marcat generatii intregi.

ADMITERE 2013 Top 3 cele mai bune licee din Salaj

Cei mai multi olimpici, cei mai multi absolventi care au trecut cu brio de bacalaureat, cele mai mari medii de admitere. Sunt doar cateva dintre criteriile care pozitioneaza trei licee din Salaj in topul celor mai bune institutii de acest nivel din judet, top realizat cu sprijinul Inspectoratului Scolar.

Cele mai bune licee din Sibiu

Colegiul National Gheorghe Lazar, Colegiul National Octavian Goga si Colegiul National Samuel von Brukenthal sunt considerate cele mai bune licee din judetul Sibiu.

ştiri din Cultura

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2757 seconds )