Libnet.ro
UNICEF

17:00

Este cea mai frumoasa NUNTA la care am participat vreodata. Cum arata sala in care au fost poftiti invitatii: Nu stiam unde sa ne uitam mai intai

Antena3 Antena3,
Este cea mai frumoasa NUNTA la care am participat vreodata. Cum arata sala in care au fost poftiti invitatii: Nu stiam unde sa ne uitam mai intai

Pentru un cuplu de tineri care si-au organizat nunta in SUA cu siguranta banii nu au fost o problema. Au angajat cea mai renumita firma de organizat nunti, iar rezultatul a fost unul de basm. Sala de petrecere a. continuă pe Antena3

Cea mai buna dintre toate lumile posibile

La recent incheiatul simpozion dedicat tricentenarului Monadologiei, organizat de Societatea Leibniz din Romania la Facultatea de Filosofie a Universitatii din Bucuresti, am avut discutii interesante si) despre celebra sintagma a lui Leibniz dupa care lumea actuala lumea in care traim) este cea mai buna dintre toate lumile posibile.

Piperea: Cea mai buna solutie de conversie a creditelor in franci, la cursul istoric majorat cu 10%

Solutia cea mai buna atat pentru debitorii cu credite in franci elvetieni, cat si pentru banci, este conversia imprumuturilor in lei la cursul din momentul incheierii contractului, majorat cu maxim 10%, dar la dobanda la care clientul s-a imprumutat in franci, a declarat avocatul Gheorghe Piperea.

Piperea: Cea mai buna solutie de conversie a creditelor in franci, la cursul istoric majorat cu 10%

Avocatul Gheorghe Piperea apreciaza ca solutia cea mai buna atat pentru debitorii cu credite in franci elvetieni, cat si pentru banci, este conversia imprumuturilor in lei la cursul din momentul incheierii contractului, majorat cu maxim 10%, dar la.

Educatia are cea mai mica pondere in cheltuielile curente ale romanilor

In trimestrul II din 2014, veniturile totale ale populatiei - medii lunare pe o gospodarie - au fost de 2452 lei, iar cheltuielile medii totale au fost de 2210 lei, se arata intr-un comunicat difuzat luni de Statistica. Calculat la nivel indivual, venitul neu disponibil a fost de circa 90 de lei, mai mic cu circa 3 lei fata de primul trimestru al anului. O pondere relativ mare in cheltuieli - un leu din fiecare 5 lei cheltuiti pentru consum- este legata de locuinta apa, energie electrica si termica, gaze naturale, combustibili, mobilier, dotarea si intretinerea locuintei). In cadrul cheltuielilor cu locuinta cea mai mare pondere a detinut-o cheltuielile necesare functionarii si incalzirii locuintei 15,6%). La polul opus s-au situat cheltuielile efectuate de gospodarii pentru hoteluri, cafenele si restaurante 1,5%) si cele pentru educatie 0,5%).

FOTO Cea mai reusita iluzie optica: casa cu susul in jos

O casa din Rusia pare desprinsa dintr-un univers fantastic, in care gravitatia functioneaza invers si atrage oamenii spre cer. Dar adevarul din spatele imaginilor este mult mai simplu.

Evadare in Peru, cea mai secretoasa destinatie in care descoperi misterul liniilor Nazca si universul incas pierdut

Sa ai o vacanta in Peru inseamna sa aduni invidia de la toti prietenii si cunoscutii tai. Peru este o destinatie pentru care este bine sa-ti faci o lista cu dorinte pentru ca exista sansa ca fiecare sa se transforme in realitate. in plus, aici vei putea spune ca esti cu adevarat in buricul Pamantului.

Cine e Federica Mogherini, viitoarea sefa a politicii externe a UE: Voi fi exponentul socialist cu cea mai inalta functie din Comisie si am de gand sa joc un rol politic

In februarie 2014, Federica Mogherini a devenit a treia femeie - si cea mai tanara - numita la conducerea Ministerului italian al Afacerilor Externe, in cadrul guvernului condus de Matteo Renzi. Azi, ea se pregateste sa se prezinte in fata europarlamentarilor, pentru a fi audiata ca viitor Inalt Reprezentant al UE pentru Afaceri Externe si Politica de Securitate. In Italia, ea este deja numita Lady PESC. Numirea Federicai Mogherini ca sefa a diplomatiei italiene - la doar 41 de ani - a fost o surpriza nu numai pentru analistii din Peninsula, ci si pentru politicienii de cursa lunga. Insusi presedintele Italiei, Giorgio Napolitano, nu a ascuns faptul ca ar fi preferat ca fotoliul sa fie ocupat de o veterana a politicii externe, Emma Bonino.

Cea mai mare banca din Elvetia ar putea primi o amenda record de 4,9 miliarde euro

Cea mai mare banca din Elvetia, UBS, s-ar putea alege cu o amenda record, de 4,9 miliarde euro, din partea autoritatilor franceze. Banca este acuzata ca ar fi ajutat o parte a clientilor din Franta sa ascunda.

REVISTA BLOGURILOR: Cat castiga cea mai mare vedeta de pe Youtube

Victorkapra deschide revista blogurilor de luni cu un articol in care arata cat castiga cea mai mare vedeta de pe Youtube. Chinezu scrie ca Ponta nu i-a furat melodia lui Andries, doar a plagiat-o putin. Iar Adela Parvu prezinta biroul cu 3 locuri de studiu.

Goana dupa tinerete fara batranete a ajuns un chin: cea mai potrivita varsta la care ar trebui sa murim

Toti suntem datori cu-o moarte, spune vorba din popor, iar sfarsitul inevitabil nu poate fi anulat, ci doar intarziat, in ciuda progresului medicinei. in ultimii 50 de ani, medicina nu a reusit sa incetineasca procesul de imbatranire, ci mai degraba sa prelungeasca in mod chinuitor drumul catre moarte, observa Ezekiel Emanuel, director al Departamentului de Sudii Biotehnice din cadrul Insititutului National de Sanatate din SUA.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2556 seconds )