Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ea este cea mai FRUMOASA verisoara a Simonei HALEP! Vezi aici cum arata! (FOTO)

B1 B1,
Ea este cea mai FRUMOASA verisoara a Simonei HALEP! Vezi aici cum arata! (FOTO)

Toate rudele Simonei Halep au trait cu sufletul la gura meciul cu Jelena Ostapenko, de la Beijing, care a propulsat-o pe romanca pe primul loc in clasamentul mondial al tenisului feminin. Printre. continuă pe B1

Cum arata cea mai frumoasa politista si cum se intretine (FOTO)

Ea este politista cu cel mai frumos corp. Se numeste Luiza Ciuclea, are 26 de ani, lucreaza la Politia de Frontiera, iar timpul liber si-l petrece in sala de fitness. Si acest lucru poate fi confirmat de.

Aceasta este cea mai puternica rugaciune! Face adevarate minuni

Credinta in Dumnezeu este pentru romani o speranta, mai ales atunci cand sunt greu incercati de soarta. Rugaciunea de mai jos, spre deosebire de altele, este una cat se poate de.

Swift Life este cea mai noua retea de socializare creata de Taylor Swift

Nu-mi dau seama de ce ai mai avea nevoie de o retea de socializare, avand in vedere timpul petrecut pe Facebook, Instagram sau Snapchat, dar Swift Life este o alternativa. Petrecem ostentativ de mult timp cu telefoanele in brate, iar de acest viciu sunt responsabile retelele de socializare. Cei mai multi dintre noi abia asteapta [].

Swift Life este cea mai noua retea sociala creata de Taylor Swift

Nu-mi dau seama de ce ai mai avea nevoie de o retea de socializare, avand in vedere timpul petrecut pe Facebook, Instagram sau Snapchat, dar Swift Life este o alternativa. Petrecem ostentativ de mult timp cu telefoanele in brate, iar de acest viciu sunt responsabile retelele de socializare. Cei mai multi dintre noi abia asteapta [].

Primele detalii despre NUNTA Simonei Halep. Cine ii va canta la petrecere

Au iesit la iveala primele detalii despre nunta Simonei Halep. Tenismenasi-a facut deja planurile pentru nunta mult asteptata de toata Romania. Nu a pus la punct toate detaliile cu privire la locul.

Reevaluata peste noapte. Sevil Shhaideh, data afara din guvern, dar numita imediat consilier de stat. Tudose: Este cea mai buna din tara pe dezvoltare regionala

Ministrul demisionar al Fondurilor Europene, Rovana Plumb, va prelua postul de presedinte la Comisia de afaceri europene, care era vacant, iar postul de chestor al Senatului, care ramane liber dupa plecarea lui Paul Stanescu, va fi ocupat de Adrian Tutuianu, a anuntat liderul PSD, Liviu Dragnea, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD. De asemenea, vicepremierul demisionar Sevil Shhaideh a fost numita deja consilier de stat.

Mi-am prins cea mai buna prietena in pat cu cumnatul meu. Ar trebui sa-i spun adevarul surorii mele sau sa tac? Afla ce-i raspunde psihologul

Alina este o tanara care se simte prinsa intre ciocan si nicovala. Nu stie daca sa spuna sau nu adevarul, fiind prinsa intre loialitatea fata de prietena ei cea mai buna si iubirea pentru sora sa. Ma.

Cateaua, pana nu ridica coada. Cea mai buna prietena a lui Augustin Viziru a vorbit despre presupusa relatie dintre acesta si Maria Constantin

Cea mai buna prietena a lui Augustin Viziru a vorbit despre presupusa relatie a actorului cu Maria Constantin. Marcel Toader, fostul sot al cantaretei, l-a acuzat pe Augustin Viziru ca a fost amantul.

Cea mai recenta aparitie in public a lui Nicole Kidman a starnit critici. Internautii o suspecteaza ca si-a facut o noua operatie estetica

N-a recunoscut nicicand ca a apelat la operatii estetice, insa evolutia ei cameleonica de-a lungul anilor e mai mult decat explicita in acest sens. Cea mai recenta aparitie a actritei ridica din nou suspiciuni cum ca actrita a apelat, recent, la operatii estetice.

In Polonia va fi construita cea mai mare fabrica europeana de baterii pentru masini electrice

O divizie e LG va construi langa orasul polonez Wroclaw cea mai mare fabrica europeana de baterii pentru masini electrice, o unitate in care va investi 1,6 miliarde dolari, scrie Reuters. Europa duce mare lipsa de unitati de productie pentru baterii, fiind dependenta de importurile din China si Coreea de Sud.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )