Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ce este hernia de disc, boala de care sufera Simona Halep

Antena3 Antena3,
Ce este hernia de disc, boala de care sufera Simona Halep

Simona Halep a anuntat marti ca sufera de hernie de disc dupa recentele retrageri din motive medicale de pe teren. Hernia de disc reprezinta o afectiune de natura neurologica ce se caracterizeaza prin alunecarea. continuă pe Antena3

Simona Halep lamureste problema herniei de disc! Are sau nu nevoie de operatie liderul mondial WTA

Simona Halep a pus pe jar lumea sportului prin anuntul facut azi, privind hernia de disc de care sufera in acest moment.

Explicatiile medicului: ce este hernia de disc lombara, afectiunea pe care o are Simona Halep

Simona Halep a anuntat astazi pe o retea de socializare ca in urma unui RMN efectuat a fost diagnosticata cu hernie de disc lombara. Cum se trateaza aceasta afectiune si cand este nevoie de operatie.

Simona Halep vine cu completari n legatura cu hernia de disc: Sub nicio forma nu se pune problema operatiei

Simona Halep a anuntat in cursul zilei de marti ca sufera de o hernie de disc, iar la doar cateva ore dupa ce a spus acest lucru a venit si cu o completare pe contul personal de Facebook: As dori sa precizez ca este o hernie de disc intr-adevar, dar sub nicio forma nu se pune problema operatiei.

Simona Halep, precizari de ultima ora despre hernia de disc. Ce va face

Simona Halep a anuntat printr-o postare pe contul personal de Facebook ca sufera de hernie de disc, iar reactia fanilor a venit imediat. Mai mult, au aparut tot felul de scenarii privind viitorul sportivei in.

FOTO Ce a facut Simona Halep imediat dupa ce a a nuntat ca sufera de hernie de disc

Simona Halep a a nuntat astazi ca in urma unui RMN efectuat la revenirea in tara afost diagnosticata cu hernie de disc, o afectiune destul de grava.

FOTO Ce a facut Simona Halep imediat dupa ce a anuntat ca sufera de hernie de disc

Simona Halep a a nuntat astazi ca in urma unui RMN efectuat la revenirea in tara afost diagnosticata cu hernie de disc, o afectiune destul de grava.

Simona Halep a anuntat ca are hernie de disc. Ce va face in continuare sportiva

Simona Halep a anuntat printr-o postare pe contul personal de Facebook ca sufera de hernie de disc, fapt care pune sub semnul intrebarii participarea sa la Turneul Campioanelor. Buna tuturor. Doream sa.

Simona Halep: Am facut un RMN si am aflat ca am hernie de disc

Simona Halep a aflat raspunsul problemelor sale din ultima perioada a abandonat la Beijing), liderul mondial anuntand pe contul personal de Twitter ca sufera de o hernie de disc. in acest an, liderul mondial ar fi trebuit sa mai participe la turneul de la Moscova si la Turneul Campioanelor de la Singapore.

Simona Halep a primit rezultatul RMN-ului: de ce afectiune sufera liderul mondial

Revenita din China, Simona Halep a efectuat azi un RMN, iar rezultatul analizelor a relevat ca liderul mondial are hernie de disc.

Simona Halep are hernie de disc. Nu se pune problema operatiei

In urma RMN-ului efectuat, marti, Simona Halep a anuntat ca a fost diagnosticata cu hernie de disc.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )