Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ce este infarctul miocardic, de care a suferit Florin Busuioc.Cauze si simptome

Antena3 Antena3,
Ce este infarctul miocardic, de care a suferit Florin Busuioc.Cauze si simptome

Infarctul miocardic este denumirea medicala a necrozei miocardice acute. De regula, este cauzat de trombi cheaguri formate la nivelul arterial, venos) care blocheaza circulatia fluxului sangvin si produc necroza. continuă pe Antena3

Ce este infarctul miocardic de care a suferit Florin Busuioc

Infarctul de miocard de care a suferit Florin Busuioc este cauzat de trombi, respectiv cheaguri formate la nivel arterial, venos, care blocheaza circulatia fluxului sangvin si produc necroza ischemica a muschiului cardiac.

Ce este infarctul miocardic si care sunt simptomele. Florin Busuioc a suferit unul pe 6 noiembrie

Vestea ca actorul Florin Busuioc a suferit un infarct miocardic la finalul unui spectacol sustinut la Craiova a cutremurat inreaga tara. Actorul a fost transportat de urgenta la spitalul din oras pentru o interventie chirurgicala, apoi a fost transportat la Bucuresti.

Imagini cu momentul teribil in care lui Florin Busuioc i s-a facut rau pe scena, S-a prabusit sub privirile ingrozite ale colegilor

Indragituil actor Florin Busuioc a suferit un infarct marti seara, iar apropiatii acestuia sunt in stare de soc. Nimeni nu se astepta ca Florn Busuioc, la varsta de 56 de ani, sa sufere de probleme cardiace.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1943 seconds )