Libnet.ro
UNICEF

09:01

Ce este interzis de Boboteaza, imensa sarbatoare de la inceput de an

Playtech Playtech,
Ce este interzis de Boboteaza, imensa sarbatoare de la inceput de an

Conform Calendarului crestin ortodox, pe data de 6 ianuarie se sarbatoreste Boboteaza cunoscuta si ca Botezul Domnului. Aceasta sarbatoare incheie ciclul 12 zile ale sarbatorilor de iarna. in aceasta zi de imensa sarbatoare, exista si unele lucruri pe care este pacat daca le facem. Iata ce este interzis de Boboteaza. Ce este interzis de Boboteaza . continuă pe Playtech

Ce trebuie sa faci in ajunul Bobotezei. Este interzis, insa, un lucru important

Inceputul de an, aduce doua mari sarbatori in Calendarul Crestin Ortodox. Prima este pe 6 ianuarie, Boboteaza, si cea de a doua, pe 7 ianuarie, Sfantul Ion. Acestea doua sunt primele mari sarbatori crestine ale fiecarui inceput de an. in Ajunul Bobotezei, la sate, se mai respecta anumite traditii, datini si obiceiuri stravechi. Boboteaza, una .

Cum arata casa de milioane a lui Teo Trandafir. Vedeta de la Kanal D e unica, ce este interzis la ea acasa

Teo Trandafir, una din cele mai iubite vedete TV, are o familie frumoasa, dar si casa pe masura. Asa cum chiar ea recunoaste, a optat pentru a sta cu chirie, dar spune vedeta, merita toti banii. Teo si fiica ei s-au mutat de curand in noua vila de cateva milioane de euro. Vedeta spune ca .

Cuvantul care este interzis sa-l spui in public, din acest moment. Iohannis a semnat legea

In urma cu doi ani, pe masa Camerei Deputatilor era depus un proiect de lege. Proiectul respectiv, controversat, era demarat de 27 de deputati PSD. Proiectul de lege avea ca obiect rasismul. in acelasi timp facea referire la nedreptatii crase precum negarea sistematica a egalitati in drepturi, facute cetatenilor de etnie rroma. Proiectul a fost .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )