Libnet.ro
UNICEF

20:15

Ea este iubita secreta a indragitului Stefan Banica Jr: Cum a inceput totul...

B1 B1,
Ea este iubita secreta a indragitului Stefan Banica Jr: Cum a inceput totul...

Stefan Banica Jr. a avut parte numai de relatii tumultoase, care s-au terminat, sau nu, cu o casnicie. Jurnalistul Cristi Brancu a analizat viata amoroasa a acestuia, intr-un vlog. Am stat si. continuă pe B1

Si-a dus prietenii la subsol si a taiat semnalul la telefon: Asta e intregul adevar despre gestul socant facut de Stefan Banica jr!

Stefan Banica Jr. si-a serbat ziua de nastere intr-un mod inedit. El si-a chemat apropiatii intr-un restaurant exclusivist, aflat la subsol, pentru a nu le permite invitatilor sai sa posteze fotografii sau fi.

El e Razbunatorul! Ce i-a facut Stefan Banica Jr fostei iubite: Femeile din viata lui au ramas masca...

Stefan Banica Jr. a castigat procesul cu fosta lui iubita, Camelia Constantinescu, femeia care i-a daruit un baiat, dupa o relatie de cinci ani. Ea a cerut Judecatoriei Sectorului 2 Bucuresti sa-i fie.

Are 16 ani si RUPE inimi la fel ca tatal sau: Cum arata FIUL lui Stefan Banica Jr. (FOTO)

La 16 ani, Radu Stefansi-a inceput cariera de actor, calcand pe urmele celebrului sau tata, Stefan Banica jr. I-a mostenit nu numai talentul actoricesc pe care il arata in piesa Toul in.

Informatii SOC, facute publice in premiera: Stefan Banica Jr si Mihai Bendeac au RECUNOSCUT, oficial, totul...

Auditiile X Factor, care continua saptamana aceasta in portie dubla au fost un bun prilej pentru ca Mihai Bendeac sa isi dea seama ca isi doreste din tot sufletul un copil. Daca initial Mihai.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )