Libnet.ro
UNICEF

00:07

De ce este mai bine sa faci exercitii fizice impreuna cu alti oameni decat singur?

Hotnews Hotnews,
 De ce este mai bine sa faci exercitii fizice impreuna cu alti oameni decat singur?

Antrenamentele fitness in grup scad nivelul de stres cu 26% si imbunatatesc semnificativ calitatea vietii, in timp ce antrenamentul individual presupune depunerea unui efort fizic mai mare fara a genera schimbari semnificative pe plan psihic sau emotional, informeaza sciencedaily. com. continuă pe Hotnews

Cerceratorii explica de ce este mai bine sa facem fitness de grup decat singuri

Sa tragi de tine sa mergi la sala de sport este destul de greu atunci cand trebuie sa-ti faci programul de exercitii fizice singur, dar antrenamentele de fitness grup schimba complet lucrurile si aduc beneficii mai mari pentru corpul si psihicul tau, arata cercetatorii.

Caru' cu vedete: Marcel Toader a aflat rezultatul testului ADN. Vezi daca Maria Constantin l-a inselat sau nu!; Traistariu a comis-o din nou! Fanii l-au luat in ras: Era mai bine sa fii doar cu sort pe tine; Mega telenovela in lumea buna. A combinat-o pe

Partea nevazuta a nuntii lui Mutu. Interlopii Bebe Camataru si Iulian Bocu, zis Calu Boc, au fost printre invitati. Indiferent de natura relatiilor, cert este ca la nunta lui Adi Mutu au fost si nume grele ale lumii asa-numite) interlope a Bucurestiului. Caitlyn Jenner, pentru prima data in costum de baie pe Internet. Fostul campion la atletism, tata a sase copii, a luat hotararea in 2015 de a-si schimba viata. A renuntat la mariajul cu Kris Jenner si la numele de Bruce pentru a devenit Caitlyn Jenner.

Cand lucrati cel mai bine? Cand vi se spune cum sa va faceti treaba sau atunci cand cunoasteti si acceptati motivul pentru care munciti?

Unii lideri cred ca un loc de munca bazat pe respect si libertate este un mediu de lucru mai natural decat unul bazat pe neincredere si control, asa ca au incercat sa-si organizeze companiile conform acestor credinte. Majoritatea companiilor eliberate au fost de marime mica si mijlocie si unele dintre ele au crescut extraordinar de atunci. Vezi si alte recomandari de lecturaComanda cartea online! Alte carti interesante!.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2799 seconds )