Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce este in mintea unui muzician aflati marti, 21 iunie, la vibrate!festival, editia a II-a

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Ce este in mintea unui muzician aflati marti, 21 iunie, la vibrate!festival, editia a II-a

Ora 14. 00 - Colegiul Saguna. A treia zi vibrate! aduce Aerul Parisului la Colegiul National Andrei Saguna. De la ora 14. 00, Harry Cameron Penny clarinet), Diana Ionescu pian), Francesco Sica vioara), Robin Green pian), Shriry Rashkovsky viola) ii asteapta pe tineri la un concert altfel. Programul include lucrari din Enescu Konzertstuck pentru viola si pian), . continuă pe Ceaşca de Cultură

21 iunie, prima zi oficiala de vara

Ziua de marti, 21 iunie, marcheaza inceputul verii astronomice, fiind cea mai lunga zi a anului. in jurul acestei date, longitudinea astronomica a Soarelui este de 90, informeaza Observatorului Astronomic Amiral Vasile Urseanu.

Curs valutar 21 iunie. Leul continua sa se aprecieze

Cursul valutar valabil pentru marti, 21 iunie, indica o continuare a aprecierii monedei nationale pentru a doua zi consecutiv .

21 iunie in istorie: Regele Carol vrea razboi alaturi de Germania. Omar Hayssam produce demisia procurorului general

CALENDAR: Ce s-a intamplat la 21 iunie .

Horoscopul zilei - 21 iunie. Berbecii, luati in vizorul sefilor pentru o avansare

Berbec Inca resimti efectele Lunii Pline. Poti sa continui sa ai vise si intuitii puternice, sa rasucesti pe toate partile amintirile pe care le ai din copilarie, sa faci curatenie printre ele. Este o zi.

Horoscop zilnic, 21 iunie 2016: Leilor li se propune o functie inalta la care nici nu indrazneau sa viseze

Horoscop zilnic, 21 iunie 2016: Leilor li se propune o functie inalta la care nici nu indrazneau sa viseze, gemenii isi imbunatatesc pozitia in grupul din care fac parte, balantele reusesc sa imbunatateasca planurile profesionale, iar capricornii beneficiaza de energie maxima.

HOROSCOP 21 iunie. Scorpionii cauta metode profitabile de investitii

Horoscop maine, 21 iunie. Scorpionii cauta metode profitabile de investitii, iar Gemenii vor fi deosebit de vorbareti. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )