Libnet.ro
UNICEF

16:45

Este nevoie de Iohannis si Basescu la Chisinau. 3 riscuri pentru alegerile parlamentare

Adevărul Adevărul,
Este nevoie de Iohannis si Basescu la Chisinau. 3 riscuri pentru alegerile parlamentare

Pe data de 30 noiembrie 2014 avem alegeri parlamentare in Republica Moldova. Electoratul derutat trebuie sa aleaga intre partidele pro-europene si cele pro-rusesti. Situatia este una la limita, iar sondajele arata ca mai bine de 30% dintre votanti nu s-au decis. Fara o prezenta romaneasca la Chisinau o mobilizare este greu de crezut ca va veni, iar Rusia nu se va da inlaturi pentru a frauda aceste alegeri. continuă pe Adevărul

Este nevoie de Johannis si Basescu la Chisinau. 3 Riscuri pentru alegerile parlamentare.

Pe data de 30 noiembrie 2014 avem alegeri parlamentare in Republica Moldova. Electoratul derutat trebuie sa aleaga intre partidele pro-europene si cele pro-rusesti. Situatia este una la limita, iar sondajele arata ca mai bine de 30% dintre votanti nu s-au decis. Fara o prezenta romaneasca la Chisinau o mobilizare este greu de crezut ca va veni, iar Rusia nu se va da inlaturi pentru a frauda aceste alegeri.

Iohannis: Este nevoie de o SCHIMBARE de Guvern

Klaus Iohannis considera ca este nevoie de o schimbare de Guvern, pentru ca actualul Executiv este ineficient. Presedintele ales anticipeaza pentru anul care vine o schimbare a raportului de forte in.

Klaus Iohannis, la sedinta de validare de la CCR: Este nevoie de revizuirea Constitutiei

Presedintele ales Klaus Iohannis a declarat vineri la sedinta de validare a alegerilor prezidentiale organizata de CCR ca este nevoie de revizuirea Constitutiei.

Este nevoie de instrumente de finantare cu efect de levier pentru un sistem sanatos

Avem nevoie de anumite tipuri de fonduri pentru finantarea sectorului intreprinderilor mici si mijlocii, este de parere Peter Barta, CEO Fundatia Post-Privatizare.

Anuntul facut in urma cu putin timp de presedintele CCR cu privire la Klaus Iohannis. Basescu participa la ceremonia de la CCR

UPDATE:Traian Basescu, viitorul fost presedinte, va participa la ceremonia care se desfasoara la CCR pentru validarea noului presedinte, Klaus W. Iohannis. UPDATE: Presedintele Curtii Constitutionale a.

Este nevoie stringenta de capitalizare masiva a FNGCIMM

Bancile comerciale ar trebui sa aiba ca tinta finantarea antreprenorilor romani care produc pentru export, adica aproximativ 20. 000 de firme, care realizeaza doar 16,75% din exporturile romanesti, pentru ca restul de 83,25% din exporturi sunt realizate de firme cu capital strain, care nu se imprumuta din Romania, a declarat joi secretarul general al Asociatiei Nationale a Exportatorilor si Importatorilor din Romania ANEIR), in cadrul Forumului Bancar Roman.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )