Libnet.ro
UNICEF

16:46

Este nevoie mai mult ca oricand de responsabilitate, de solidaritate si coeziune in UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Este nevoie mai mult ca oricand de responsabilitate, de solidaritate si coeziune in UE

Ana Birchall, deputat PSD, spune ca este nevoie, astazi mai mult ca oricand, de responsabilitate, de solidaritate si coeziune in Uniunea Europeana, astfel incat sa poata fi contracarate posibilele efecte negative ale referendumului din Marea Britanie, potrivit unui comunicat de presa al PSD trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO De ce activitatea fizica nu este cea mai buna strategie pentru a slabi

In materialul video de mai jos, cercetatorii din domeniul nutritiei arata de ce efortul fizic nu este cel mai bun mod de a pierde in greutate. Asta nu inseamna ca exercitiile fizice nu sunt benefice pentru starea generala de sanatate, tonifierea musculaturii si diminuarea stratului de grasime, ci faptul ca organismul uman tinde sa arda mai multe calorii in starea de repaus, decat in miscare. In plus, rutina exercitiilor fizice aduce cu sine comportamentul compensatoriu si modificarile metabolice legate de varsta, care pot impiedica, in cele din urma, pierderea kilogramelor nedorite.

Ministrul Transporturilor: Trenul este un lux si oamenii platesc mai mult ca sa il aiba

Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, considera ca transportul cu trenul este un lux, astfel ca este normal ca preturile biletelor sa fie mai ridicate.

Ion e lacom dupa avere si moare de ciuda ca altii au mai mult. Cele mai savuroase perle de la Bacalaureat

Saptamana aceasta este de foc pentru elevii claselor a-XII-a care sustin Bacalaureatul. Luni a fost orima proba, cea la Limba si Literatura Romana, iar profesorii care au corectat lucrarile au fost.

Efectele schimbarilor climatice asupra sanatatii. Care sunt tarile ce vor avea de suferit cel mai mult

Schimbarile climatice vor provoca nu mai putin de 250. 000 de decese intre anii 2030 - 2050, potrivit celui mai recent raport facut de Organizatia Mondiala a Sanatatii, principalele cauze de mortalitate fiind malnutritia, malaria, diareea si valurile de caldura. Costurile directe ale acestor pierderi vor fi imense, spun specialistii, precizand ca de suferit vor avea in special tarile care nu au un sistem de sanatate bine dezvoltat.

Alro pariaza tot mai mult pe deseurile de aluminiu in lupta cu costurile

Dupa ce, in anumite procese de productie, a ajuns la o eficienta de 99,5%, producatorul de aluminiu Alro Slatina cauta alte solutii de reducere a costurilor. Cea mai la indemana pare a fi prelucrarea deseurilor de aluminiu, din mai multe motive.

Au milioane de dolari, dar vor mai mult! Vedete care au cerut pensie alimentara

Pentru cuplurile de la Hollywood nu-i chiar asa usor sa divorteze. Mai ales cand unul dintre parteneri emite mai multe pretentii decat e cazul. Pretentii financiare, evident! Haideti sa vedem, asadar, ce vedete au cerut pensie alimentara dupa divort, desi conturile lor sunt deja pline.

The Best Illusion of the Year: Care este cea mai apreciata iluzie optica a anului (VIDEO)

The Best Illusion of the Year este un concurs de iluzie opticace atrage din ce in ce mai multi pasionati. Cei mai multi participanti la eveniment sunt membrii comunitatii Neural.

Fujifilm X-T2 este cel mai important upgrade din clasa mirrorless

In ultimele saptamani am vazut tot mai multe zvonuri legate de atragatorul Fujifilm X-T2, dar odata cu lansarea sa oficiala, putem analiza in detaliu toate particularitatile acestui mirrorless de top. Cei de la Fujifilm au deja cativa ani in carene-au uimit cu aparate foto ce nu pot fi trecute cu vederea, datorita combinatiei foarte atragatoare [].

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )