Libnet.ro
UNICEF

15:15

Este oficial! Legea a fost publicata astazi. Ce romani primesc bani in plus din septembrie

Playtech Playtech,
Este oficial! Legea a fost publicata astazi. Ce romani primesc bani in plus din septembrie

Ordonanta de urgenta in ceea ce priveste cresterea alocatiilor pentru copii a fost publicata in Monitorul Oficial. Astfel, alocatiile copiilor vor creste cu 20% din luna septembrie a acestui an, urmand si alte majorari, dar care vor fi facute in etape. Este oficial! Legea a fost publicata. Ce romani primesc bani in plus incepand cu . continuă pe Playtech

Este oficial. Veste proasta pentru romanii care isi petrec vacanta pe litoralul romanesc. Amenzi usturatoare pentru cei care nu respecta aceasta regula

In contextul pandemiei de COVID-19 si al nerespectarii regulilor de distantare intre oameni, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Constanta s-a reunit pentru a decide regulile care se vor impune incepand cu 1 august, pe litoral. Astfel ca, purtarea mastii in spatii deschise si aglomerate va fi obligatorie. De asemenea, membrii comitetului pentru situatii de .

Mii de romani primesc bani de la stat chiar de acum. Ce conditii sunt si ce trebuie sa faca acestia

O veste exceptionala a venit pe final de iulie. Se aloca fonduri impresionante pentru mii de romani si vestea mai buna e ca va fi destul de usor de accesat. Vorbim acum de fonduri de 7.

Baietelul din Cluj, ucis de propriul tata, a fost inmormantat astazi. Mesajul dureros al mamei sale

Durere fara margini pentru mama copilului de 8 ani din Cluj, ucis chiarde propriul tata, pe drumul dintre Filea de Jos si Lita, judetul Cluj. Femeia si-a inmormantat astazi pruncul, dupa ce, in urma cu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )