Libnet.ro
UNICEF

00:07

Este oficial! Ce pregateste Ministerul Sanatatii pentru reinceperea scolilor? Marea noutate

Antena3 Antena3,
Este oficial! Ce pregateste Ministerul Sanatatii pentru reinceperea scolilor? Marea noutate

Edupedu. ro a publicat scenariile propuse de Ministerul Sanatatii pentru reinceperea anului scolar, din toamna. in total, exista 4 scenarii diferite care propun de la revenirea copiilor in conditii normale pe bancile scolilor pana la efectuarea orelor 100% online. continuă pe Antena3

Ultima ora. Scenariu negru pentru reinceperea scolilor. in ce conditii s-ar putea desfasura orele de curs

Reinceperea scolii se apropie cu pasi repezi, insa solutia unui start in conditii de siguranta pare sa le creeze probleme organelor competente. Din pacate, lipsa locurilor in scoli reprezinta un adevarat impediment pentru a se putea pastra distanta, atat de necesara in contextul pandemiei de COVID-19. in urma cu putin timp, Raluca Turcan a mentionat .

Italienii au facut plangere la Ministerul Sanatatii pentru Simona Halep. Ce au reclamat

Odata cu cresterea numarului de infectari pe teritoriul Romaniei, mai multe state europene au impus norme de carantinare de 14 zile pentru toiti cetatenii care intra pe teritoriul acestora, venind din Romania. Asa a decis si Italia, o carantinare de 14 zile pentru toti cei ce vin din Romania. Italienii au facut plangere la Ministerul .

Este oficial! Ludovic Orban a anuntat majorarea alocatiilor. Cati bani vor primi in plus milioane de romani

Majorarea alocatiilor si a pensiilor sunt doua dintre cele mai dezbatute si asteptate promisiuni. Atat ministrul Muncii, cat si cel al Finantelor, dar si premierul au transmis diferite variante in ceea ce priveste procentul majorarii. Potrivit digi24, promisiunea maririi alocatiilor pentru copii pare sa fie foarte aproape de indeplinire. Cu cat ar putea creste alocatiile .

Gata, Guvernul trebuie sa scoata banii pentru romani. Este oficial. E obligatoriu

Odata cu decizia CCR de constitutionalitate a legii ce permite dublarea alocatiilor copiilor, Guvernul Orban s-a vazut fortat ca de la data de 1 august sa puna in aplicare legea votata anul trecut in decembrie. Gata, Guvernul trebuie sa scoata banii pentru romani Aceasta decizie, din punctul de vedere al guvernantilor, vine cum nu se .

Scenariile inceperii scolilor propuse de catre Ministerul Sanatatii

MinisterulEducatie, in colaborare cu MinisterulSanatatii vor stabili marti scenariile pentru inceperea anului scolar 2020-2021 in contextul crizei epidemice declansata de noul coronavirus de tip.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )