Libnet.ro
UNICEF

01:05

El este omul care a fost stapanul Google.com. Pentru cateva minute

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
El este omul care a fost stapanul Google.com. Pentru cateva minute

Atunci cand vine vorba de domenii Web, Google. com este tatal lor; pentru cateva minute insa, saptamana aceasta, motorul de cautare a pierdut controlul asupra adresei Web in fata unui individ care a platit12$ pentru el. continuă pe Wall-Street Ro

Barbatul care a cumparat Google.com pentru un minut

Un fost angajat la Google a fost norocosul posesor al domeniului Google. com, chiar daca numai pentru un minut. Sanmay Ved a declarat pentru Business Insider ca-si pierdea noaptea cautand domenii Google, in cardul serviciului companiei care permite achizitionarea site-urilor, cand a constatat surprins ca Google. com era disponibil. Aceasta nu a fost singura surpriza pentru Ved. [] Barbatul care a cumparat Google. com pentru un minut Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Barbatul care a cumparat Google.com pentru un minut

Un fost angajat la Google a fost norocosul posesor al domeniului Google. com, chiar daca numai pentru un minut, scrie playtech. ro. Sanmay Ved a declarat pentru Business Insider ca-si pierdea noaptea cautand domenii.

Faze Tari: Barbatul care a cumparat Google.com pentru un minut; Vine valu' bine-mi pare, care din noi e mai tare?; Un ambuteiaj s-a transformat intr-o experienta inedita pentru soferi. Ce au vazut cand au coborat din masini

S-a dus sa vada o camera oferita spre inchiriere, in Londra. O studenta a ramas muta de uimire cand a ajuns acolo Cresterea accelerata a chiriilor la Londra duce la situatii ridicole. La 110 ani, a mers 5. 000 km ca sa scape din iadul afgan Povestea lui Abdul Qadir Azizi, un afgan de 110 ani, orb si surd, a facut inconjurul lumii.

Omul care a scos la iveala spionajul NSA este acum pe Twitter

Edward Snowden, cunoscut pentru scandalul imens in care a fost implicat in trecut, are acum un cont pe Twitter. Nu a trecut decat o zi de cand Edward Snowden si-a creat un profil pe Twitter, insa acesta are deja nu mai putin de 902. 000 de paginicare ii urmaresc profilul. Pe langa numeroasele publicatii importante, printre [] Omul care a scos la iveala spionajul NSA este acum pe Twitter Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Omul care a inventat mobilul crede ca iPhone 6s este plictisitor

Telefonul mobil a inceput sa ne schimbe vietile radical in urma cu aproape 20 de ani. Totusi, primul prototip dateaza din anii 70 si ii apartine lui Martin Cooper, pe vremea aceea manager general la Motorola Communications Systems Division. Telefonul mobil a fost vazut cu scepticism de oamenii obisnuiti. Cooper isi aminteste ca a testat [] Omul care a inventat mobilul crede ca iPhone 6s este plictisitor Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Omul care a pacalit fiscul

Fotbalistul Javier Mascherano, international argentinian care activeaza la clubul de fotbal FC Barcelona, este acuzat de procuratura spaniola ca a eludat fiscul cu suma de 1,5 milioane euro, relateaza Reuters,.

Vesti rele pentru Dinamo: Zero sanse sa joace in cupele europene

Viorel Duru nu este omul care aduce ploaia, dar vine cu informatiile in ceea ce priveste posibilitatea ca Dinamo, club iesit recent din insolventa, sa joace in cupele europene sezonul 2016/2017.

Bogdan Popa, omul care ,,planteaza oxigen

Daca scoaterea dioxidului de carbon din atmosfera ar aduce profit, atunci ne-am chinui sa producem aceste gaze nocive, spune Bogdan Popa, Country Manager pentru Carbon Solutions, o multinationala specializata in tranzactionarea certificatelor de.

FOTO: Cine este copilul care a stat la masa liderilor mondiali de la ONU

Presedintele Belarusului, Alexander Lukashenko, a surprins opinia publica cand a aparut alaturi de fiul sau de 11 ani cu el la Adunarea Generala a Natiunilor Unite de la New York. Nu este insa prima data cand Kolya merge cu tatal sau in vizite oficiale si sta la aceeasi masa cu importanti lideri mondiali.

Acesta este telefonul care revolutioneaza lumea selfie-urilor

LG este prima companie ce ofera clientilor sai posibilitatea de a face selfie-uri extra-wide fara vreun echipament special. Noul telefon LG V10 vine cu doua camere si un algoritm special care combina cele doua.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )