Libnet.ro
UNICEF

06:46

El este PENSIONARUL ROMAN care SI-A DONAT agoniseala de o viata sa ajute sectia de NOU NASCUTI a unui SPITAL din Arges

B1 B1,
El este PENSIONARUL ROMAN care SI-A DONAT agoniseala de o viata sa ajute sectia de NOU NASCUTI a unui SPITAL din Arges

Gest emotionant al unui batran din Arges. Barbatul din comuna Aninoasa si-a donat toti banii stranzi o viata Spitalului Municipal Campulung pentru salvarea copiilor nascuti prematur. Am vazut la. continuă pe B1

Tudose, despre discutiile cu Dragnea pe amnistie: Vine lupul. Hai o poza cu lupul nu ai? / Dragnea nu va da OUG pe amnistie pentru ca atunci nu mai este util celor care o vor

Mihai Tudose a dezvaluit marti seara, la TVR1, discutiile pe care spune ca le-a avut cu Liviu Dragnea despre amnistie si gratiere, precizand ca de doi ani de zile la CEx al PSD aducea in discutie subiectul, potrivit Mediafax. Fostul premier a adaugat ca Dragnea nu va da OUG pe amnistie pentru ca atunci nu mai este util celor care o vor. Vine lupul. Hai o poza cu lupul nu ai? Sa vedem si noi cum arata tot lupul asta care vine. Noi de doi ani la CEx, domnule problema cu amnistia si gratierea. , a declarat Mihai Tudose, marti seara, la TVR 1.

Gest impresionant al unui pensionar roman. Omul a donat economiile sale unui spital

Gest impresionant al unui pensionar roman. Omul a donat economiile sale unui spital. Este vorba de 10. 000de euro, tot cea strans omul intr-o viata, bani care au intrat in posesia spitalului din Campulung.

HOROSCOP. Atentie, tirani! Zodiile care iti vor transforma viata intr-un infern!

Nu fiecare om este capabil sa accepte faptul ca orice are dreptul la propriile ganduri, opinii, comportament. Unii dintre ei tind sa te subordoneze, sa te forteze sa actionezi asa cum considera ei ca trebuie.

MINISTRUL MEDIULUI: Este anul in care economia circulara va incepe in Romania

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a declarat, astazi, la Galati, intr-o conferinta de presa, ca anul 2019 este cel in care economia circulara, ca si concept, va incepe in tara noastra, dar va fi pornita si industria de reciclare.

ştiri de la B1

actualitate, 06:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )