Libnet.ro
UNICEF

01:05

Este pentru PRIMA DATA.... Elena Udrea, DEZVALUIRI BOMBA dupa numirea lui Dancila PREMIER!

B1 B1,
 Este pentru PRIMA DATA.... Elena Udrea, DEZVALUIRI BOMBA dupa numirea lui Dancila PREMIER!

Elena Udrea reactioneaza dupa numirea Vioricai Dancila in functia de prim-ministru al Romaniei. Spre deosebire de alte dati, cand tuna si fulgera la adresa propunerilor PSD-istilor, Udrea. continuă pe B1

Calitatea aerului in Londra in luna ianuarie este in limite legale pentru prima data in ultimul deceniu

Calitatea aerului din Londra este in limitele legale in luna ianuarie pentru prima data in ultimii 10 ani, potrivitBBC. Capitala a depasit, pana la data de 6 ianuarie, limitele pentru dioxidul de azot NO2) in fiecare an al ultimului deceniu, a declarat primarul Londrei, Sadiq Khan.

Dezvaluiri BOMBA! Alina Bica, avocat in BAROUL SPANIOL. Ce spune Elena Udrea despre fuga fostei sefe DIICOT in Costa Rica

Elena Udrea a facut, joi, noi dezvaluiri despre Alina Bica. Aceasta a declarat ca fosta sefa DIICOT este avocat in baroul spaniol, iar plecarile din tara ale acesteia nu i se par deplasate intrucat tr.

Declaratii SOC: Elena Udrea a decis sa spuna tot! Este vorba despre DRAGNEA!

Elena Udrea, a declarat, marti, ca PSD ii va impune lui Dragnea sa propuna pentru functia de premier un om de partid, si nu un membru apropiat serviciilor, asa cum, potrivit fostului ministru, s-a.

Elena Udrea, atac la Liviu Dragnea dupa demisia lui Tudose: Omul e incurabil! Speranta e la cei din PSD

Fostul ministru Elena Udrea a reactionat dupa demisia lui Mihai Tudose din functia de premier. A cazut Guvernul Tudose, al doilea prim-ministru al Securitatii dupa Grindeanu, pus si dat jos de Dragnea in.

Pentru prima oara in istorie, Romania ar putea avea trei femei la varful Guvernului

Negocieri dure pentru noul Guvern. Pentru prima oara in istorie, vom avea nu doar un prim-ministru femeie, ci si aproape un sfert dintre cabinete conduse tot de femei. Cel putin asa arata negocierile de.

Codrin Stefanescu, anunt despre PSD. Este prima data in istoria partidului cand se intampla asa ceva

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat marti seara ca este prima oara in istoria PSD cand un candidat pentru functia de premier, Viorica Dancila, ia toate voturile in.

VIDEO Strategie comuna de promovare pentru cele sase universitati din Cluj. Este pentru prima data in Romania

Cele sase universitati din Cluj-Napoca au realizat un proiect unic de prezentare si de promovare comuna a orasului universitar cu scopul de a atrage si mentine resurse umane de calitate. Primul produs al colaborarii dintre aceste institutii de invatamant superior este un video care infatiseaza oferta de studii, festivaluri din oras si viata din student.

Presa internationala, despre desemnarea ca premier a Vioricai Dancila. Reuters: Este al treilea prim-ministru al Romanei din ultimul an. Deutsche Welle: A sustinut cu vehementa modificarea legilor justitiei

Presa internationala scrie, miercuri, despre anuntul presedintelui Klaus Iohannis cu privire la postul de prim-ministru, mentionand ca Romania va avea pentru prima data o femeie premier si ca Viorica Dancila este al treilea prim-ministru din ultimul an, consemneaza News. ro.

Presa internationala, despre vizita premierului japonez in Romania: Este cineva acolo? Shinzo Abe a ales cel mai prost moment - VIDEO

Premierul japonez, venit pentru prima data in Romania, a fost nevoit sa isi modifice programul din cauza crizei politice. Sub titlul Este cineva acolo? Shinzo Abe a ales cel mai prost.

Liberation: Juncker este pentru o aderare rapida a Bulgariei si Romaniei la Schengen, dar aceste tari sunt si azi la fel de corupte ca la aderare

Daca vrem sa intarim protectia frontierelor noastre externe, atunci va trebui sa deschidem imediat spatiul Schengen pentru Bulgaria si Romania, a pledat Juncker. La fel, Sofia, care se grabeste sa faca o cerere formala, este pe calea cea buna pentru a intra in euro. Conteaza prea putin ca aceste tari sunt si astazi la fel de corupte ca la aderare, iar recuperarea economica a acestor foste democratii populare este mult mai lenta decat se prevazuse, scrie Liberation care aprecizara ca liderii comunitari nu au prea invatat din trecut.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )