Libnet.ro
UNICEF

05:15

Este pentru prima oara cand Mercedes vinde o astfel de masina in Romania. Cum arata si cat costa ea

Auto Ro Auto Ro,
Este pentru prima oara cand Mercedes vinde o astfel de masina in Romania. Cum arata si cat costa ea

Dezvelit in premiera mondiala la sfarsitul anului trecut, cu ocazia Salonului Auto International de la Paris, primul E-Class All-Terrain din istoria companiei Mercedes a fost lansat de curand si in Romania. continuă pe Auto Ro

Nea Marin, pentru prima oara in postura de concurent intr-un reality-show

Dupa ce a bagat spaima in toate vedetele autohtone, Nea Marin face acum schimb de roluri: devine pentru prima oara concurent! Alaturi de Carmen Tanase, Adriana Trandafir si Cristina Topescu, el va petrece.

Directorul economic al Primariei Targu Mures, Kiss Imola, trimis in judecata de DNA pentru luare de mita. Aceasta este a doua oara cand functionarul este trimis in judecata

Directorul economic al Primariei Targu Mures, Kiss Imola, suspectat ca ar fi cerut 10. 000 de euro unui om de afaceri pentru sponsorizarea unei competitii de fotbal in sala, in schimbul achitarii unor facturi la lucrari efectuate in oras, a fost trimis in judecata de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru luare de mita, scrie News. ro. Anterior, el a mai fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu, alaturi de primarul orasului, Dorin Floarea, in legatura cu finantarea Asociatiei Sportive Fotbal Club Asa 2013.

Este STARE DE URGENTA in Canada, pentru prima data dupa 14 ani: Ard padurile

Este stare de urgenta in Canada, pentru prima data dupa 14 ani. Cel putin 180 de incendii au avut loc in padurile si preriile din provincia Columbia Britanica. Focurile s-au extins pe sute de.

Sistemul de aparare antiaeriana Patriot, desfasurat in Lituania, pentru prima data

Armata americana si-a desfasurat, pentru prima data, sistemul de aparare antiaeriana si antibalistica Patriot in Lituania, in cadrul exercitiilor militare Tobruq Legacy care au loc incepand de marti si pana pe 22 iulie.

Cum arata taberele din USR: Clotilde Armand este pentru ideologia conservatoare, Ghinea este liberal, iar Nicusor Dan sustine unitatea in diversitate

Membrii USR analizeaza platformele sustinute de Cristian Ghinea, Clotilde Armand si Nicusor Dan pentru a-si stabili ideologia partidului.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )