Libnet.ro
UNICEF

11:30

Este SOCUL momentului: MIHAI BENDEAC, plin de SANGE! (FOTO)

B1 B1,
Este SOCUL momentului: MIHAI BENDEAC, plin de SANGE! (FOTO)

Mihai Bendeac si-a socat fanii cu o fotografie de la spectacolul Nunta, noteazastirescu. ro. Actorul a postat o poza pe contul sau de Instagram, in care apare plin de vanatai si cu sange pe. continuă pe B1

Actorul Mihai Bendeac si cantareata Delia sunt oficial impreuna! Aceasta e bomba mondena a anului: Cei doi au confirmat relatia! (FOTO)

Mihai Bendeac si-a luat prin surprindere toti fanii prin intermediul unei postari incendiare. Controversatul actor apublicat o imagine in care apare alaturi de colega sa de platou, cantareata Delia Matache,.

Delia recunoaste de ce isi alege tinute extravagante la iUmor. Ce ii spun Mihai Bendeac si Cheloo, mereu

Delia este una dintre cele mai indragite vedete autohtone. Artista si-a obisnuit deja fanii cu tinutele sale extravagante, atat pe scenele pe care urca la concerte, cat si la emisiunea iUmor, de la Antena 1. Mihai Bendeac si Cheloo nu au ce sa ii reproseze in privinta hainelor, dar rad mereu de ea pentru ca .

Panica totala in showbiz: S-a prabusit si a cazut in genunchi! Da, e vorba de celebrul Mihai Bendeac de la X-Factor...

Mihai Bendeac se gandeste serios sa renunte la burlacie. NU E GLUMA! Actorul a marturisit ca este.

Informatii SOCANTE au iesit la iveala, pentru prima data: Stefan Banica jr si Mihai Bendeac au recunoscut totul!

Mihai Bendeac si-a dat seama ca isi doreste foarte mult un copil. Asta dupa ce, in perioada in care a prezentat show-ul X-Factor a avut grija de nepotica Deliei si de copiii concurentilor.

Medicii au confirmat: Boala de care sufera Mihai Bendeac e incurabila! Ce se va intampla de acum inainte cu celebrul actor

Mihai Bendeac a marturisit ca se confrunta cu depresia, o afectiune care l-a impins la intrebari si raspunsuri. El a precizat ca, in urma cu 15 ani, a luat o decizie importanta, aceea de a renunta la.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )