Libnet.ro
UNICEF

19:45

Este STIREA DIMINETII! Informatia despre ION ILIESCU a fost CONFIRMATA! S-a intamplat la Terapie Intensiva!

B1 B1,
Este STIREA DIMINETII! Informatia despre ION ILIESCU a fost CONFIRMATA! S-a intamplat la Terapie Intensiva!

Fostul presedinte Ion Iliescu va ramane internat in spital, laTerapie Intensiva a Spitalului C. C Iliescu, chiar daca pana acum recuperarea a decurs normal. Iliescu a fost operat pe 1. continuă pe B1

Este OFICIAL! Medicii au CONFIRMAT deja informatia despre ION ILIESCU!

Fostul presedinte Ion Iliescu a fost operat, luni, la inima. Interventia chirurgicala a avut un rezultat final foarte bun, informeaza Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare Prof. Iliescu.

Emil Constantinescu despre Ion Iliescu: Este PRIMA persoana careia i-am spus ca nu voi candida pentru un nou mandat

Intr-o declaratie acordata pentru stiripesurse. ro, fostul presedinte Emil Constantinescu a declarat ca Ion Iliescu a fost prima persoana careia i-a spus ca nu va mai candida pentru un al doilea mandat, chiar.

Sorina Pintea, despre Ion Iliescu: Nu pot discuta despre starea dansului de sanatate. Familia nu si-a dat acordul

MinistrulSanatatii, Sorina Pintea, a confirmat ca familia lui Ion Iliescu nu si-a dat acordul pentru comunicarea de informatii publice legate de starea de sanatate a fostului presedinte. Da,.

Fostul presedinte Ion Iliescu a fost operat.Acesta a trecut cu bine peste operatie

Fostul presedinte Ion Iliescu a fost operat de urgenta la Institutul de Boli Cardiovasculare C. Iliescu. Interventia s-a incheiat cu succes, din spusele medicilor si fostul presedinte se simte bine.

Ion Iliescu a fost operat la inima / Fostul presedinte este in stare stabila

Ion Iliescu a fost operat la inima, luni seara, la Institutul de Boli Cardiovasculare Prof. Dr. Iliescu din Bucuresti, cu un rezultat foarte bun, au anuntat reprezentantii unitatii medicale. Potrivit acestora, fostul presedinte este in stare stabila si in afara unui pericol imediat. Ion Iliescu, internat la sectia de Terapie Intensiva a Institutului de Boli Cardiovasculare C. IliescuCe este pericardita, afectiunea de care sufera Ion Iliescu .

Cine este Doina Dimulescu, medicul chemat sa verifice care e starea de sanatate a lui Ion Iliescu

Ion Iliescu a fost internat la sectia ATI de la Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr. Iliescu, cu suspiciune de pericardita hemoragica. Potrivit informatiilor Antena 3, printre m.

Ion Iliescu a fost operat la inima. Cum se simte fostul presedinte

Ion Iliescu a fost operat de urgenta, la inima, la cel mai mare institutut de boli cardiovasculare din tara. Medicii i-au extras lichidul pericardic. Acum este in stare stabila si se afla in afara oricarui.

Ion Iliescu a fost operat la Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare

Ion Iliescu a fost operat, ieri seara, de medicii de la Institutul C. Iliescu, Medicii i-au extragandu-i lichidul pericardic.

Controversat protestatar, la spital dupa Ion Iliescu. A fost nevoie de interventia Politiei

Protestatarul Marian Morosanu, poreclit Ceausescu, a fost luni la spitalul unde e internat Ion Iliescu. Barbatul a facut un live pe Facebook chiar din curtea spitalului si a inceput sa-l atace verbal pe.

Ce este pericardita, afectiunea de care sufera Ion Iliescu

Pericardita reprezinta inflamatia pericardului sac fibro-seros care inveleste inima), adeseori cu acumulare de lichid. Prezenta de lichid in cantitate mare poate conduce chiar la sindromul de tamponada cardiaca.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )