Libnet.ro
UNICEF

17:45

El este tanarul de 24 de ani din Constanta care la miezul noptii s-a aruncat de la etaj

Antena3 Antena3,
El este tanarul de 24 de ani din Constanta care la miezul noptii s-a aruncat de la etaj

Un tanar din Constanta, ce s-ar fi aflat sub influenta unor droguri, s-a sinucis dupa ce s-a aruncat de la etaj. continuă pe Antena3

Noi detalii despre tanarul de 24 de ani din Constanta care s-a aruncat de la etaj. Care ar fi motivul din spatele gestului sau extrem

Un tanar de 24 ani din Constanta s-a aruncat de la etajul sase al unui bloc si a murit pe loc.

Situatie fara precedent! Firma din Constanta, amendata pentru ca isi supraveghea angajatii cu camere video in birouri si la vestiar

O firma din Constanta a fost amendata cu 10. 000 de euro pentru ca si-a amprentat angajatii si ii supraveghea cu camere video in birouri si la vestiar, a anuntat Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal ANSPDCP). Sanctiunea, una din cele mai mari aplicate in Romania, a fost data in baza Regulamentului de protectie a datelor personale GDPR).

Primul roman suspect de coronavirus. Cine este tanarul si in ce stare se afla in acest moment

Un posibil caz de infectare cu noul coronavirus a aparut in Romania. Este vorba despre un tanar care s-a intors recent din China si care s-a prezentat cu simptome specifice coronavirusului la sectia de Urgente a Spitalului din Bacau. Acesta a fost introdus in camera de izolare si este supus unor investigatii medicale amanuntite. Primul .

Doua eleve din Constanta, amenintate cu un briceag in timp ce mergeau spre scoala

Incident de-a dreptul socant in Constanta. Doua eleve au fost amenintate cu un briceag in timp ce mergeau spre scoala.

Cutremurator ce a recunoscut mama baiatului de 17 ani din Bacau, dupa ce acesta si-a ucis tatal si l-a ingropat in gradina

Un tanar din Bacau si-a ucis tatal, dupa ce barbatul a batut-o crunt pe sotia lui. Femeia a marturisit ca a fost abuzata aproape zilnic, timp de 17 ani, iar in cele din urma fiul ei nu a mai putut suporta sa vada cum cea care i-a dat viata este batuta cu salbaticie, a sarit .

Care este singurul cont de Instagram pe care Printul Harry si Megan Markle il urmaresc! Tu il ai in baza ta de following?

Desi au un numar impresionant de 11 milioane de urmaritori pe contul lor oficial de Instagram, Meghan Markle si Printul Harry urmaresc la randul lor un singur cont! Iata care este acesta! .

Si-a ucis copilul de doi ani din cauza neintelegerilor cu fostul sot pe tema custodiei. Femeia a recunoscut totul

O femeie din Marea Britanie a fost arestata in Finlanda, fiind suspectata ca si-a ucis propriul copil.

Terenul pe care este amplasat Cimitirul Eroilor din Chisinau ar fi fost vandut unui dezvoltator Acuzatii grave la adresa presedintelui Dodon si a premierului Un deputat sesizeaza Parchetul

Deputatul moldovean Lilian Carp a anuntat vineri ca va face un demers pe langa Procuratura Generala a Republicii Moldova, cerand sa fie investigate circumstantele in care a fost vandut unui dezvoltator imobiliar terenul pe care se afla Cimitirul Eroilor, unde sunt peste 1. 600 de morminte ale unor ostasi, inclusiv romani, cazuti in special in primul razboi mondial, potrivit Radio Chisinau. El sustine ca in vanzarea acestui teren ar fi implicati mai multi oficiali care se regasesc si in actuala guvernare, aducand acuzatii grave presedintelui Igor Dodon si premierului Ion Chicu.

Directorul General Orange este impotriva excluderii Huawei din retelele 5G din Europa

Directorul general de la grupul francez de telefonie Orange, Stephane Richard, s-a pronuntat joi impotriva excluderii producatorului chinez de echipamente Huawei din viitoarele retele de telefonie mobila 5G din Europa, transmite Reuters.

Un copil in varsta de doi ani din Bucuresti a murit din cauza gripei. Nu era vaccinat anti-gripal

Un copil in varsta de doi ani, din Bucuresti, a murit din cauza infectiei cu virusul gripal tip B, cel mic fiind nevaccinat anti-gripal. Exista suspiciunea ca micutul s-a imbolnavit in timp ce era internat in spital, pentru o alta afectiune, au declarat, pentru Mediafax, oficiali ai MS.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )