Libnet.ro
UNICEF

08:30

Este una din cele mai periculoase vietati. Daca atingi aceasta omida, poti muri

Antena3 Antena3,
Este una din cele mai periculoase vietati. Daca atingi aceasta omida, poti muri

Omida Lenomia Obliqa este una din cele mai periculoase vietati din lume. Traieste in Brazilia, si se hraneste cu frunzele arborilor inalti. Se camufleaza atat de bine, incat oamenilor le este destul de. continuă pe Antena3

Studiu: Populatia de romi din Marea Britanie este una dintre cele mai mari din Europa Occidentala

Aproximativ 200. 000 de imigranti romi traiesc in Marea Britanie, fiind probabil una dintre cele mai importante comunitati din cadrul acestei etnii in Europa Occidentala, relateaza postul britanic Channel4.

Europa are mai multi someri decat populatia Romaniei. Este una dintre cele mai mari probleme ale UE

Peste 26 de milioane de europeni nu au un loc de munca, conform celor mai recente studii. in aceasta situatie, somajul a devenit una dintre cele mai mari probleme ale Uniunii Europene, spun autoritatile de la.

Scapa de microbi! Cele mai periculoase zone din casa

Nu exista gospodina care sa nu frece de zor vasul toaletei si robinetii de la baie pentru a tine microbii departe de familie. Vestea proasta este ca acelea nu sunt singurele locuri periculoase dintr-o casa,.

Se dezmembreaza una dintre cele mai mari companii vinicole din Moldova

Actionarii intreprinderii Agrovin Bulboaca au decis sa reorganizeze compania prin dezmembrare si transmiterea a celei mai mari parti din patrimoniu la alte patru noi societati.

Premii pentru cele mai frumoase designuri de carte, la UNA Galeria

Cele mai frumoase carti din Romania, care s-au remarcat printr-un design deosebit, vor fi premiate luni, 4 noiembrie, la UNA Galeria din Bucuresti. Concursul reuneste 39 de volume romanesti finaliste la editia din 2013.

Smartphone-urilor si tabletele cele mai vulnerabile la atacurile cibernetice?.

Sefii companiile din 64 de tari spun ca nu se mai pune problema daca, ci cand va deveni compania lor tinta unui atac cibernetic si ca numarul de brese de securitate este in crestere. De aceea, 93% dintre companiile de la nivel global isi mentin sau isi cresc investitiile facute pentru combaterea atacurilor cibernetice. Acestea sunt concluziile studiului ErnstYoung - Under cyber-attack, EYs annual Global Information Survey 2013. Studiul aflat la cea de-a 16-a editie anuala, analizeaza .

Ministrul Educatiei: Pozitia sindicatelor cred ca este una corecta. Sunt foarte multe subiecte care, de-a lungul timpului, au fost amanate

Pozitia sindicatelor cred ca este una corecta. Sunt foarte multe subiecte care, de-a lungul timpului, au fost amanate, neglijate, nediscutate, a afirmat ministrul Educatiei Nationale, Remus Pricopie. Declaratiile acestuia vin dupa mai multe proteste organizate saptamana aceasta de FSLI si dupa ce FSE Spiru Haret a anuntat pentru luni proteste la Palatul Parlamentului pentru alocarea a 6% din PIB pentru invatamant. Cred ca din ianuarie si pana astazi ne-am intalnit de cel putin patru-cinci ori pe luna, in diferite forme, a afirmat Pricopie, citat de Agerpres.

FOTO Cele mai bizare ceremonii de nunta

Ziua nuntii reprezinta pentru anumite cupluri prilejul de a pune in practica cele mai nebunesti scenarii. Nimic nu este prea mult sau imposibil atunci cand vrei sa ai parte de o ceremonie cu adevarat iesita din comun, aceasta pare sa fie deviza dupa care s-au ghidat unii dintre cei mai nonconformisti miri din lume.

Cele mai comune semne din nastere: La ce trebuie sa fim atenti?

Un semn din nastere este un semn de culoare pe sau sub piele, care este prezent la nastere sau se dezvolta la scurt timp dupa aceea. Unele se decoloreaza odata cu trecere timpului, iar altele devin mai pronuntate. Semnele din nastere pot fi cauzate de celulele care produc mai mult pigment sau de vasele de sange care nu cresc normal. Cele mai multe dintre aceste semne sunt nedureroase si inofensive. In cazuri rare, semnele din nastere pot provoca complicatii si sunt asociate cu alte conditii medicale. Toate semnele din nastere ar trebui verificate de un medic.

Ce marci vand cele mai putin poluante masini in Europa si cum sta Dacia in clasament

In medie, masinile noi vandute in UE sunt cu 20% mai putin poluante decat acum un deceniu, iar in 2012 toti marii producatori auto respectau tintele de emisii de CO2 fixate, arata cel mai nou raport al Agentiei Europene de Mediu. Fiat, Renault si Peugeot au cele mai ecologice masini, Dacia este in a doua parte a clasamentuloui, insa emisiile medii s-au redus cu 10% din 2009 incoace. Totusi, regulile devin severe pentru 2020 si multe marci, mai ales cele germane permium, se opun instaurarii acestor tinte draconice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )