Libnet.ro
UNICEF

13:15

Este una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV din Romania. O recunosti?

Antena3 Antena3,
Este una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV din Romania. O recunosti?

Simona Gherghe a postat pe blogul pesonal o fotografie de la mare. in poza apare alaturi de o maimuta, care a muscat-o de brat. Curajoasa si putin speriata de dojana pe care avea sa o primeasca de la. continuă pe Antena3

Hero+ WiFi este una dintre cele mai accesibile camere GoPro

Cei de la GoPro au lansat Hero+, o camera de actiune entry-level extrem de interesanta. Pana de curand,gama de produse a celor de la GoPro era considerata incompleta. Mai exact, cei care isi doreauun dispozitiv accesibil din punct de vedere financiar care sa beneficieze de conectivitate wireless erau nevoiti sa apeleze la alti producatori. Compania [] Hero+ WiFi este una dintre cele mai accesibile camere GoPro Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Una dintre cele mai mari jucatoare de tenis se retrage

Antrenorul Serenei Williams, Patrick Mouratoglou, a declarat ca jucatoarea americana ar putea sa nu mai evolueze pana la finalul anului, pentru ca nu mai este motivata dupa ce a ratat Marele Slem, prin.

Una dintre cele mai importante exploatari miniere ale Romaniei se inchide

Mina Petrila din Valea Jiului, din care au plecat zilnic tone de carbune vreme de un secol si jumatate, se inchide peste doua zile. A fost declarata nerentabila, potrivit TVR. Vor ramane doar cativa angajati.

Pericol public in una dintre cele mai sarace comune din Uniunea Europeana. Primaria se poate prabusi in orice moment

Cei 15 angajati ai Primariei din comuna ieseana Lungani muncesc intr-un fost conac boieresc, vechi de 150 de ani, care nu a fost niciodata reabilitat si care in prezent este o ruina.

Unul dintre cei mai temuti interlopi din tara face parada cu noul sau bolid: Eu si Federer tenismanul mai umblam cu masini de-astea nasoale

Adrian Corduneanu, unul dintre cei mai temuti interlopi din tara, face parada pe retelele de socializare cu noua sa masina. Acesta a postat pe Facebook mai multe fotografii, in care isi prezinta bolidul de.

Cele mai frumoase comedii romantice din toate timpurile VIDEO

O comedie romantica buna, cu actori consacrati, glume inteligente si povesti inchegate cu umor, este un succes garantat la Hollywood. Dovada stau filme precum Shakespeare indragostit, Jurnalul lui Bridget Jones sau Cand Harry a intalnit-o pe Sally. Adevarul va propune astazi un top al celor mai frumoase comedii romantice din toate timpurile.

Tinerii romani care studiaza in strainatate au printre cele mai bune rezultate din universitatile la care sunt inscrisi

Studentii romani sunt bine vazuti in universitatile din strainatate in care studiaza, avand intre cele mai bune rezultate scolare in cadrul institutiilor si fiind apreciati ca bine pregatiti si orietati catre rezultate.

FOTO Distrugerea curtilor de aur, cele mai frumoase si mai reprezentative lucrari miniere din Romania, de pe vremea dacilor si romanilor

Minerii din Antichitate au croit pe varful masivului Cetate din Rosia Montana, cu focul si apa, dalta si ciocanul, celebrele curti de aur. Golurile sapate in roca dura a vulcanului erau imense si impresionante, adevarate monumente istorice.

Cele mai mari scandaluri din industria auto. Toyota, General Motors si Mercedes, precursori ai Volkswagen

Investigatia Agentiei pentru Protectia Mediului EPA) din SUA a a aratat ca Volkswagen a trisat in privinta nivelului real al emisiilor la o parte dintre motoarele sale diesel, insa acesta nu este singurul caz grav. Adevarul va prezinta cele mai mari scandaluri din industria auto.

Mariano Monamour, Randunel Pisica sau Semaforu. Cele mai caraghioase nume din Romania

Alegerea numelui este de multe ori o misiune dificila pentru parinti, care incearca sa gaseasca o solutie potrivita, astfel incat sa nu-i dezamageasca pe copii mai tarziu, scrie adevarul. ro. Pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2462 seconds )