Libnet.ro
UNICEF

18:30

Este unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood. Astazi este de nerecunoscut

Antena3 Antena3,
Este unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood. Astazi este de nerecunoscut

Este unul din marii actori de la Hollywood, dar astazi poate trece neobservat pe strada. Si asta pentru ca este de nerecunoscut. continuă pe Antena3

Cei mai sexi actori de la Hollywood

Cei mai sexi actori de la Hollywood sunt veteranii cinematografiei. Un sondaj realizat de revista People arata clar ca marii actori nu imbatranesc niciodata, ci devin mai sexi pe masura ce trece timpul.

Unul dintre cei doi detinuti evadati duminica din arestul Politiei a fost prins

Unul dintre cei doi detinuti evadati duminica din arestul Sectiei 19 de Politie a fost prins luni. Este vorba despre Costel Grosu, in varsta de 38 de ani, care este cercetat pentru furt.

Unul dintre cei mai bogati oameni din lume a fost condamnat la moarte

Miliardarul iranian Babak Zanjani a fost condamnat la moarte, pentru coruptie. Zanjani a fost condamnat pentru diverse infractiuni economice. Sentinta nu este definitiva. Babak Zanjani este unul dintre cei mai bogati.

Unul dintre cei mai cunoscuti ziaristi din Romania a murit

Presa sportiva si nu numai este in stare de doliu la aflarea vestii ca unul dintre cei mai apreciati gazetari sportivi a trecut in nefiinta. Jurnalistul Valentin Constantinescu s-a stins din viata pe un pat de.

Istorie. Radovanu, unul dintre cele mai mari santiere arheologice din tara, dechis cercetarilor stiintifice

Santierul arheologic Radovanu din Baragan, unde au facut cercetari specialisti din tara si din strainatate, absolventi si studenti din S. A, Marea Britanie si Bulgaria, ajunge la Bucuresti.

Fostul sef de cabinet al lui Sorin Blejnar, Codrut Marta, unul dintre cei mai cautati romani, ar putea fi declarat, oficial, mort

Codrut Marta, fost sef de cabinet al lui Sorin Blejnar, in perioada in care acesta era presedintele ANAF, disparut din 2012, ar putea fi declarat mort de instanta, dupa ce o femeie a cerut magistratilor declararea judecatoreasca a mortii.

Noul proiect Toyota i-ar putea ajuta pe nevazatori sa navigheze mai usor

Project Blaid este cea mai noua initiativa a celor de la Toyota, menita sa-i ajute pe nevazatori. Este dejaunul dintre cei mai mari producatori de autovehicule din lume, dar Toyota se pareacum ca vrea sa se remarce si in alte sectoare. Asa cum era de asteptat, scopul lui Project Blaid, cea mai noua initiativa a companiei, [].

Lidl angajeaza 200 de oameni pentru centrul logistic de la Lugoj si alte cateva sute in magazinele noi

Lidl, unul dintre cei mai mari retaileri prezenti pe plan local, angajeaza 200 de persoane in centrul logistic care va fi inaugurat in Lugoj si alte cateva sute de persoane in cele peste 10 magazine pe care vrea sa le deschida anul acesta, a declarat.

Sfaturile unui hacker pentru a-ti proteja mai bine informatiile

Unul dintre cei mai cunoscuti hackeri ajuta acum oamenii sa-si protejeze mai bine datele confidentiale. in cazul in care efectuati o cautare dupa termenul best hacker in the world pe Google, unul dintre primele nume pe care le veti observa este Kevin Mitnick. Mitnick este probabil cel mai cunoscut infractor din mediul online din istoria [].

Google si J.J. Abrams pregatesc un documentar despre lansare unui robot pe Luna [VIDEO]

Abrams este unul dintre cei mai apreciati regizori si producatori de filme SF. Noua serie de filme Star Trek si cel mai recent episod din seria Star Wars sunt dovezi ale maiestriei cineastului. Nu ar trebui sa ne mire ca Google l-a ales pentru a realiza un documentar despre competitia Google Lunar XPrize. Acest [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )