Libnet.ro
UNICEF

18:15

Da, este vorba de copiii lui Catalin Botezatu: Cristi Borcea s-a frecat la ochi cand a vazut asta...

B1 B1,
Da, este vorba de copiii lui Catalin Botezatu: Cristi Borcea s-a frecat la ochi cand a vazut asta...

Creatorul de moda Catalin Botezatu a recunoscut ca are doi copii, pe care prefera sa ii tina departe de ochii lumii din care face parte. Vedeta a confirmat astfel zvonurile care circulau de multa vreme in. continuă pe B1

Cutremur monden! CRISTI BORCEA, prins in fapt de colegii de CELULA! Valentina Pelinel, in STARE DE SOC

Soc monden! Cristi Borcea nu duce deloc o viata grea in inchisoare, acolo unde este tratat regeste.

TRAGEDIE la KANAL D! INIMA LUI CATALIN BOTEZATU A CEDAT! Fanii, iN LACRIMI!

Catalin Botezatu este unul dintre cei mai celebri designeri de moda din Romania. in urma cu cateva luni, Botezatus-a confruntat cu mari probleme la inima, ba mai mult, chiar a fost la un pas de moarte in.

Din ce castiga bani Catalin Botezatu. Asa a facut avere designerul preferat la Zinei Dumitrescu

Catalin Botezatu se bucura de celebritate si implicit si de banii pe care ii face din moda, afaceri si televiziune. Designerul a fost de-a lungul timpului actionar la mai multe firme, a organizat evenimente si si-a rotunjit veniturile prin contractele pe care le-a avut cu posturile de televeiziune. Catalin Botezatu a facut avere din moda .

RAMAS BUN, CATALIN BOTEZATU! BLESTEMUL lui Razvan Ciobani LOVESTE DIN MORMANT: Si-a pierdut SANATATEA, iar acum ramane si fara

Catalin Botezatu a suferit o operatie de indepartare a unei tumori canceroase de la nivelul colonului, iar acum trece printr-o perioada de recuperare, care se prelungeste.

Motivul pentru care Catalin Botezatu ramane fara job, din cauza problemelor de sanatate. Ce decizie a luat

Catalin Botezatu a oferit detalii, cu cateva zile in urma, legate de boala cu care se confrunta. Acesta a fost supus unei interventii chirurgicale, la inceputul lunii septembrie, din acest an. Vestile nu par sa fie unele tocmai bune pentru designer, mai ales ca recent s-a aflat ca va ramane si fara job, din pricina .

GATA, S-A TERMINAT! Catalin Botezatu, BAGAT PE PERFUZII de urgenta! A pierdut doi litri de SANGE! Din nefericire, diagnosticul medicilor e TERIBIL (GALERIE FOTO)

Catalin Botezatu a facut marturisiri dureroase despre cea mai neagra perioada din viata sa. VEZI AICI GALERIA FOTO Celebrul designer a trecut prin 4 operatii in doar o luna de zile si avut de indurat.

Ludovic Orban cere confiscarea averilor politicienilor. Este vorba despre banii care vin din surse nejustificate

Premierul desemnat Ludovic Orban a propus confiscarea averilor politicienilor romani, fiind vorba de sume ce provin din surse ce nu pot fi justificate. Acesta a anuntat ca vor fi deja impuse anumite demersuri, in acest sens, si vor puse sub lupa toate averile ce nu pot fi justificate in mod legal. Ludovic Orban cere confiscarea .

Ministerul Sanatatii: Nu au fost aduse toate vaccinurile antigripale, pentru ca este vorba de patru transe, cu posibilitatea de a suplimenta numarul de doze

Ministerul Sanatatii a precizat, sambata, ca nu toate vaccinurile antigripale au fost aduse, avand in vedere ca este vorba de patru transe, cu posibilitatea de a suplimenta numarul de doze, transmite.

Mai multe medicamente ieftine ar putea sa dispara de pe piata, din cauza acestei taxe. Despre ce este vorba

Producatorii de medicamente trag un semnal de alarma cu privire la taxa clawback, despre care spun ca a ajuns la un nivel care nu mai poate fi sustinut. Daca nu vor fi luate masuri, mai multe medicamente care au preturi accesibile ar putea sa dispara de pe piata. Taxa clawback ar putea duce la disparitia .

Despartire DUREROASA in muzica... Da, este vorba chiar despre MIRABELA DAUER!

Cutremur pe scena mondena! Mirabela Dauer a primit o lovitura grea, chiar de acolo de unde se astepta mai putin.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )