Libnet.ro
UNICEF

08:15

Estimarile BRD pentru 2020 si 2021. Daca o decizie privind consolidarea fiscala nu este confirmata dupa alegerile generale, leul va fi supus unei presiuni suplimentare (raport)

Hotnews Hotnews,
 Estimarile BRD pentru 2020 si 2021. Daca o decizie privind consolidarea fiscala nu este confirmata dupa alegerile generale, leul va fi supus unei presiuni suplimentare (raport)

O datorie publica ce va depasi pragul de 50% din PIB in 2021, o depreciere in ritm anual a leului de 2-3% in fata euro cu un curs euro de 4,88 lei la final de 2020), deficit fiscal de 9,4% anul acesta si aproape 8% in 2021- acestea sunt doar cateva din estimarile echipei de Cercetare a BRD, publicate joi seara, odata cu editia de toamna a Raportul Economic Outlook. Daca o decizie privind consolidarea fiscala nu este confirmata dupa alegerile generale, leul poate fi supus unei presiuni suplimentare din cauza sentimentului volatil al pietei, a potentialelor retrogradari ale ratingului si a eventualelor iesiri de capital ulterioare, atrag atentia autorii Raportului. Economistii BRD au revizuit in scadere nivelul inflatiei pentru finalul acestui an la 2,3%, de la 2,5% in raportul anterior. continuă pe Hotnews

CCR a amanat pentru anul viitor o decizie privind transferul gratuit al terenurilor Romexpo

Curtea Constitutionala a amanat, miercuri, pentru 13 ianuarie 2021 sesizarea USR si UDMR asupra legii prin care o suprafata de teren de 46 hectare de la Romexpo trece din proprietatea statului in cea a Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, pentru dezvoltarea unui proiect imobiliar, transmite Agerpres.

Managerul Institutului Marius Nasta: Vom avea niste cifre pe mortalitate extrem de mari pentru aceasta luna. Daca lucrurile continua asa si decembrie va fi o luna in care vom plange mult

Medicul Beatrice Mahler, managerul Institutului Marius Nasta din Capitala, a declarat marti la Digi24 ca vom avea niste cifre pe mortalitate extrem de mari pentru aceasta luna si daca lucrurile continua in aceasta directie, si decembrie va fi o luna in care vom plange mult, referindu-se la cazurile de COVID-19.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )